Catalunya sub 16 certifica la primera plaça del Grup B amb la victòria contra Balears
FS Notícies | 21/04/2022
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 4 contra les Illes Balears i jugarà contra Andalusia, segona del Grup A, els quarts de final del Campionat d'Espanya de futbol sala.

ILLES BALEARS
0 - 4
Javier Moragues Martín, Pau Pérez, Antonio Muñoz, Miguel Angel Moratalla, Fernando Martínez, Lluis Oliver, Joel Moreno, Xavier Massot, Miguel Soler, Ismael Gómez, Fabricio Alejo, Jaume Malonda, Biel Truyols i Joan Albert Garau
Lucas Espinosa, Gerard García, Mario Plaza, Hèctor Pastor, Pol Terrino, Mario Fogued, Jordi Sánchez, Eric Lucas, Max Serraviñals, Izan Vargas, Miquel González, José Martínez, Joel Miñano i Iker Abad

0-1 Miquel González (6'); 0-2 Mario Plaza (21'); 0-3 Max Serraviñals (28'); 0-4 Pol Terrino (32')
Àrbitres principals: Ivan Carmona i Alberto Fernández      Àrbitre assistent: Blas Vigo

Primers de grup. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 4 contra les Illes Balears i es classifica pels quarts de final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques com a primera del Grup B. Un triomf per culminar una gran fase de grups en què els quadribarrats han firmat un balanç de 19 gols a favor i només 3 en contra i amb unes bones sensacions en els tres partits. Pel que fa a l'enfrontament contra Balears, Catalunya ha dominat de principi a fi, tot i que no ha sentenciat fins a l'equador de la segona meitat. Als quarts de final, Catalunya s'enfrontarà contra Andalusia, ja que la Regió de Múrcia ha guanyat 6 a 0 i en el duel directe, els murcians es van imposar contra Andalusia.

Minuts per tothom i bones sensacions. Catalunya sub 16 ha entrat a la pista dominant i sent protagonista en el joc, amb una forta pressió en defensa i trobant bones connexions amb el pívot en atac. A més, tots els jugadors han tingut minuts i s'han tret l'espina clavada de les sensacions ahir contra Madrid per fer un gran partit avui i agafar confiança pels quarts de final. Miquel González, un dels jugadors del partit, ha avisat amb una pilota al pal, però a la segona ocasió, cap a dins. Xut potent i col·locat de Miquel que ha servit per obrir la llauna del marcador. Les Illes Balears ha seguit plantejant el mateix guió, defensa a mitja pista per intentar sortir al contraatac i no l'ha canviat en cap moment. Abans del descans, Catalunya ha enviat dues pilotes al pal amb xut de Pol Terrino i de Max Serraviñals, però el marcador no s'ha mogut més.

A la represa, el guió s'ha mantingut amb la diferència que Catalunya ha estat més efectiva. Balears ha seguit el mateix pla, defensant a mitja pista i Catalunya, amb rotacions ràpides, però intenses, ha trobat els gols per sentenciar la victòria. El segon, només començar la segona part per mitjà de Mario Plaza. I, després de diversos intents, Max Serraviñals ha col·locat el tercer amb un fort xut. Finalment, Pol Terrino, aprofitant una gran assistència de José Martínez, ha establert el definitiu 0 a 4.

Demà, a partir de les 10.00 hores i al Pabellón Municipal de Conil, Catalunya sub 16 s'enfrontarà als quarts de final contra Andalusia en un partit que es podrà seguir a través de l'FCF TV.