Catalunya sub 14 guanya i es classifica per a les semifinals del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 18/04/2024
La Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala ha guanyat 3 a 12 davant la Comunitat de Madrid i obté el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya.

MADRID
3 - 12
MADRID
Guillermo García, Samuel Martín, Gabriel Rubio, Javier Egido, Juan José Carrasco, Marcos García, Pablo Montero, Mario Conejo, Gonzalo Moreno, Luis Fernández, Mateo Prieto i Sergio Escorial
Izan Calvo, Pablo Saez, Iker Ruiz, Gerard Carbó, Xavier Molist, Martí Barreda, Alex Delcan, Nacho Melero, Leo Cuartero, Jan Vergés, Biel Bustamante i Jan Vila

1-4 'Juanjo' Carrasco (19'); 2-12 Samuel Martín (37'); 3-12 Marcos Garcia (39')

0-1 Xavier Molist (6'); 0-2 Álex Delcan (9'); 0-3 Nacho Melero (9'); 0-4 Gerard Carbó (17'); 1-5 Leo Cuartero (21'); 1-6 Alex Delcan (28'); 1-7 Jan Vila (29'); 1-8 Xavier Molist (29'); 1-9 Gerard Carbó (32'); 1-10 Iker Ruiz (33'); 1-11 Pablo Saez (36'); 1-12 Biel Bustamante (37')
Àrbitres principals: Adrian Molina i Antonio Nicolàs     Àrbitres assistents: Vallentin Alarcon

Victòria amb premi. La Selecció Catalana sub 14 masculina ha guanyat 3 a 12 davant la Comunitat de Madrid i certifica la primera posició del grup i el bitllet a les semifinals del Campionat d’Espanya. I és que el conjunt entrenat per Ivan Calle ha tornat a demostrar el seu gran potencial amb un gran nivell defensiu i molta qualitat en atac que el condueix, amb una jornada encara per disputar de la fase de grups, cap a les semifinals del Campionat d’Espanya amb un balanç de dues victòries en dos partits i un total de 21 gols a favor i 3 en contra. Aquest divendres, a partir de les 9.30 hores, tancarà la fase de grups contra Melilla.

Ritme baix i lent fins als gols. El partit entre la Comunitat de Madrid i Catalunya ha començat amb un ritme lent, travat, amb interrupcions i amb una Catalunya intentant trobar espais a la defensa plantejada per Madrid. Ha estat a partir del minut 6 de joc quan, en una gran acció col·lectiva finalitzada amb potència per Xavier Molist, ha obert la llauna del marcador. I, a partir d’aquest moment, monòleg català amb un gran futbol sala. Alex Delcan ha marcat el segon aprofitant un rebot del porter i, poc després, el capità Nacho Melero ha marcat el tercer amb un xut al primer pal. Ja a les acaballes, Biel Bustamante ha perdonat el quart i, després d’una forta pressió i recuperació de pilota, Gerard Carbó ha establert el 0 a 4. Abans de marxar a vestidors, però, i amb Catalunya carregada de faltes, la Comunitat de Madrid ha marcat el primer a través d’un llançament de deu metres.

I a la segona part: gols, minuts per a tothom i gran exhibició de futbol sala. I això que la Comunitat de Madrid ho ha anat provant amb porter-jugador, però Catalunya ha estat immensa en defensa i s’ha arribat a col·locar amb 1 a 12 al marcador. Només en els darrers dos minuts, Madrid ha pogut marcar dos gols més fins al definitiu 3 a 12. A més, els vuit gols de la represa els han marcat jugadors diferents: Leo Cuartero, Alex Delcan, el porter Jan Vila de porteria a porteria, Xavier Molist, Gerard Carbó, Iker Ruiz, Pablo Sáez i Biel Bustamante.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.