Catalunya Sub 14 goleja i es classifica per la fase d’Or
La Selecció ha estat molt superior a Cantàbria amb la victòria per 0-5 i queda com a primera de grup.

Cantàbria
0 - 5
Catalunya
Cantàbria
Tato, Ulises, Brayan, Uriarte, Izan, Sol, Romá, Corona, Miguel, Zavala i Joseph.
Catalunya
Pablo, Ahmed, Abel, Ethan, Robert, Ian, Aitor, Ebrima, Ruslan, Dragos i Joel.

0-1 Joel Pallé (13'), 0-2 Aitor Torondel (22'), 0-3 Ebrima Tunkara (28'), 0-4 Abel De La Tejera (44'), 0-5 Aitor Torondel (53').

Feina feta i amb molt bona nota per la Selecció Catalana Sub-14 masculina a la Primera Fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els quadribarrats han vençut Cantàbria de forma àmplia en el segon partit de la fase de grups disputat aquest dissabte i han certificat l’accés a la Fase d’Or com a primers de grup. Els catalans des del primer instant han tingut el domini de la pilota i dirigit el guió del duel. Joel Pallé, amb una centrada verinosa que no ha rematat ningú, ha obert la llauna. Aitor Torondel ha definit a la perfecció en un u contra u amb el porter rival per anotar el segon. Just abans del descans, Ebrima Tunkara ha fet el tercer a la sortida d’un córner. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 3 a 0 per Catalunya.

En el segon temps, els futbolistes dirigits per Oriol Vila han continuat amb la mateixa intensitat. Tot i que Aitor Torondel ha fallat un penal, el davanter s'ha refet amb un altre gol, el segon en el compte particular en aquest partit, que juntament amb la diana d'Abel Tejera han certificat el triomf per 5 a 0.

Objectiu complert

El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, i el directiu, Víctor Güell, ha presenciat el partit en directe. La Selecció Catalana Sub 14 masculina tanca la Primera Fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autòmiques amb un balanç de dues victòries, contra Andalusia i Cantàbria. Gran joc mostrat del conjunt dirigit per Oriol Vila i amb l’objectiu complert de classificar-se per a la Fase d’Or.