Catalunya sub 12 venç a Castella i Lleó i es jugarà el pas a les semifinals
FS Notícies | 18/04/2024
La Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala ha guanyat 4 a 0 davant Castella i Lleó i aquest divendres, a partir de les 11.30 hores, es jugarà el pas a les semifinals contra la Comunitat de Madrid.

4 - 0
CASTELLA I LLEÓ
Xavi Martin, Roc Martí, Quim Jiménez, Xavi López, Héctor Cáceres, Marçal Lavilla, Elihu Galimany, Dylan Maturana, Emir Isai Montoya, Luis Vargas, Biel Guinart i Marçal Lanzas
Cristian Ferreras, Daniel Egido, Unai Alonso, Carlos Turiel, Juan de Andrés, Smailyng Alcequiez, Rafael del Rey, Marco Martín, Jorge Morán, Iván Fernández, Andrés Juárez, Rodrigo Díez

1-0 Héctor Cáceres (11'); 2-0 Elihu Galimany (20'); 3-0 Emir Isai Montoya (25'); 4-0 Elihu Galimany (28')

Àrbitres princials: Adrian Molina i Antonio Nicolàs    Àrbitre assistent: Vallentin Alarcon

Domini sense gols. La Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala ha guanyat 4 a 0 davant Castella i Lleó i suma 6 punts de 6 possibles amb un balanç d'11 gols a favor i 0 en contra. Amb aquest triomf, i amb la victòria també de la Comunitat de Madrid, aquest divendres, a partir de les 11.30 horesMadrid i Catalunya es jugaran el pas a les semifinals del Campionat d'Espanya amb un partit a cara o creu. Pel que fa a l'enfrontament contra Castella i Lleó, el conjunt català ha dominat des del principi, però la possessió i el domini no s'ha transformat en gols, ja que la sentència no ha arribat fins a l'equador de la segona meitat.

Domini sense gols. Els primers 15 minuts de Catalunya han estat bons, amb contundència en defensa i amb les idees clares en atac, tot i que no s'ha transformat amb gols. I és que a l'inici del matx, Quim Jiménez i Elihu Galimany, amb dues ocasions calcades pel costat dret de l'atac de Catalunya, han provat obrir la llauna amb un xut creuat, però el marcador no ha pujat. Tampoc ho ha fet a quatre minuts pel descans amb una falta perillosa a la frontal de l'àrea que Luis Vargas no ha pogut superar la tanca defensiva. Tot i això, a l'acció del còrner i amb un fort xut, Héctor Cáceres ha marcat l'únic gol de la primera meitat.

Els gols i la sentència. A la segona meitat Catalunya ha continuat amb el monòleg, atacant amb criteri i, aquest cop, amb efectivitat. I és que en una gran acció personal, Elihu Galimany ha marcat el segon. Els quadribarrats han continuat atacant a la porteria de Castella i Lleó amb dues clares ocasions de Marçal Lavilla i d'Emir Isai Montoya fins que, a l'equador de la represa, ha arribat la sentència. El mateix Emir ha rematat, al segon pal, l'assistència d'Héctor Cáceres i, ja a les acaballes, el mateix Elihu ha establert el definitiu 4 a 0.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.