Catalunya sub 12 femenina supera a les Illes Balears i es classifica per a les semifinals
FS Notícies | 08/03/2024
La Selecció Catalana sub 12 femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 2 a les Illes Balears i aquest dissabte, a les 10.30 hores i amb rival per decidir, jugarà les semifinals del Campionat d'Espanya.

ILLES BALEARS
0 - 2
Addaia Sánchez, María Alemany, Aynara Canet, Llum Cifre, Abril Ferrer, Joana Mulet, Noa Llofriu, Jana Torres, Marta Vidal, Lucía Escobar, Carmen Ruiz i Yvonne López
Maria López, Nara Buró, Martina Gimeno, Laia Verdaguer, Ariadna Lavilla, Laia Minoves, Julia Martínez, Lia Solé, Olivia Baroni, Jana Ruiz, Daniella Vilet i Elaine Silva

0-1 Jana Ruiz (1'); 0-2 Martina Gimeno (21')
Àrbitres principals: Darriba Rivas i D. López López    Àrbitre assistent: Becerra Rodríguez

Victòria i bitllet a semifinals. La Selecció Catalana sub 12 femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 2 davant les Illes Balears i es classifica per a les semifinals del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Ha estat un partit que Catalunya ha dominat des del principi, ja que Jana Ruiz ha marcat al primer minut de joc. Tot i el domini, no s'ha transformat amb gols i al descans s'ha arribat amb 0 a 1. A la represa, Catalunya ha continuat dominant, ha disposat de nombroses ocasions de gol tot i que el resultat final ha estat de 0 a 2. Amb aquest triomf, Catalunya certifica el pas a les semifinals del Campionat d'Espanya com a líder del Grup C amb dues victòries en els dos partits i un balanç de 7 gols a favor i 1 en contra. Aquest dissabte, a les 10.30 hores i amb el rival per concretar, Catalunya disputarà les semifinals del Campionat d'Espanya.

Mínim avantatge abans del descans. La Selecció Catalana sub 12 femenina de futbol sala ha tingut el control del partit durant el primer temps, però sense acabar de materialitzar-ho amb ocasions clares de gol. I això que, només començar el partit, Jana Ruiz ha obert la llauna del marcador després d'una gran acció personal. Catalunya ha continuat atacant a la porteria d'unes Illes Balears que, per la seva banda, ha practicat un joc més directe i ha disposat d'un contraatac perillós que la portera catalana, Elaine Silva, ha aturat. Just abans del descans, la mateixa Jana ha tingut el segon, però la pilota no ha entrat i s'ha arribat al descans amb avantatge mínim.

A la represa, el guió s'ha mantingut igual, amb una Catalunya dominadora i atacant a la porteria de les Illes Balears. A més, les quadribarrades han canviat el sistema ofensiu i la segona part ha estat un monòleg de les quadribarrades que han disposat de clares ocasions de gol, però el desencert de cara a porteria ha evitat una golejada major. Laia Verdaguer i Olivia Baroni han avisat primer i, poc després, Martina Gimeno ha marcat el segon finalitzant una gran acció col·lectiva. La velocitat i el regat de Jana Ruiz ha continuat sent un mal de cap per la defensa de les Illes Balears i Olivia Baroni ha estavellat una pilota al pal. Al final, victòria per 0 a 2 i primera posició del grup aconseguida.

Al final del partit, les jugadores de la Selecció Catalana sub 12 i sub 14 femenina de futbol sala han tingut la visita de luxe de la 'Millor Jugadora Catalana 2023', Anna Escribano, que ha compartit experiències i vivències de Campionats d'Espanya amb les jugadores catalanes.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.