Catalunya s’emporta la victòria en un final vibrant
Seleccions | 05/12/2018
La Selecció Catalana sub 17 femenina doblega 2 a 3 el Femení Manu Lanzarote en un partit emocionant que no s’ha resolt fins als darrers minuts.
FEMENÍ MANU LANZAROTE
2 - 3
Victòria de Paula Freitas, Iratxe Palomero, Judit Viñas, Aroha Medina, Marina Alexandra Palmero, Noelia Miranda, Mònica Oliete, Luana de Lima, Saray Vidaña, Clara Sanz i Carmen Yera. També han jugat: Rosario Márquez, Sara García i Fàtima Zohra Gharbi.
Aina Pagespetit, Emma Ramírez, Alba Fernández, Júlia Guerra, Clara Rodríguez, Alba Canyo, Clàudia Riumalló, Natàlia Muñoz, Josepha Vercarmmen, Alícia Infante i Viktoria Adrianova. També han jugat: Ariadna Márquez, Meritxell Muñoz, Mar Dueso, Aran Amoros i Coral Martínez.
Luana de Lima (1-1, 20’); Fàtima Gharbi (2-2, 75’).

Viktoria Adrianova (0-1, 8’); Mar Dueso (1-2, 62’); Josepha Vercarmmen (2-3, 89’).
Kevin Blanco Esteban (àrbitre principal), i Óscar Gamallo Orrutia i Xavier García Martínez (àrbitres assistents).

En el darrer partit amistós abans de la primera fase del Campionat d'Espanya, la Selecció Catalana sub 17 femenina ha derrotat 2 a 3 un lluitador Femení Manu Lanzarote. Els primers compassos del duel s’han caracteritzat per una Catalunya valenta que ha sortit a pressionar amunt per dificultar la sortida de pilota de les locals. La primera arribada perillosa de les de Natàlia Arroyo ha estat un tir llunyà de Clàudia Riumalló que ha sortit lleugerament desviat per sobre el travesser.

Fruit de la insistència, la Selecció ha aconseguit inaugurar el marcador amb una gol de Viktoria Adrianova quan s'havien jugat 8 minuts. A partir d’aquest moment, el Femení Manu Lanzarote ha donat un pas endavant i ha assumit més riscos en defensa amb l’objectiu d’empatar ràpidament el xoc. D’aquesta manera, 12 minuts després, Luana de Lima ha finalitzat un veloç contraatac amb un xut creuat que ha acabat al fons de la xarxa.

A la represa, la Catalana ha posat una marxa més, movent la pilota amb fluïdesa i determinació. Al minut 62, la Selecció s’ha tornat a col·locat per davant en el marcador gràcies a un llançament de falta de Mar Dueso que ha sorprès la portera egarenca. Quan semblava que estava més a prop l'1 a 3, el conjunt local ha empatat el xoc mitjançant una diana de Fàtima Gharbi, que ha finalitzat una bona jugada col·lectiva amb un poderós tir a mitja alçada. Tanmateix, a falta d’un minut per a la conclusió del duel, Josepha Vercarmmen ha marcat el gol de la victòria de la Selecció. Així doncs, tercera victòria de Catalunya en tres amistosos disputats, exhibint un gran nivell de joc.