Catalunya perd les opcions de passar a les semifinals
FS Notícies | 22/04/2016
Tot i haver disputat una primera part molt controlada, Catalunya no aconsegueix passar a semifinals, després de que Ceuta hagi remuntat un partit que ha finalitzat en empat a 3 i que deixa als catalans fora del campionat.

GRUP D. 13:30 HORES

CATALUNYA 3 – 3 CEUTA

PAVELLÓ DE PUIGCERDÀ

CATALUNYA: Abraham Pérez Roque, Arnau Omella Rodríguez, Marc Paterna Castelltort, Oscar Tarrio Guerrero, Aleix Pérez Sánchez, Antoni Cerdà Planas, Roc Torres Domenjo, Hugo Ferrandiz Ortiz, Adrian Tapias Villalba, Daniel Bertran Ferrer, Sergi Yañez Sampedro i Martí Antolín Canteria.

CEUTA: Alejandro Rodríguez Gallardo, Iñaki Infante Sánchez, Adrián Robles Cabrera, Ayoub Sougrati Hafidi Bentaher, Carlos Gómez Oliveira, Mohamed Abdenebit Abdel-lah, Enol San Sebastián Fernández, Iker Amores Romero, Mohamed Mohamed Mohamed, Adam Bujiar Abdelmaula, Pedro Berruezo Doncel i Jorge Díaz Fernández.

GOLS: 1 – 0 Niel·lo (min.10), 2 - 0 Oscar Tarrio (min.14), 2 - 1 Carlos Gómez (min.15), 3 - 1 Antoni Cerdà (min.23), 3 - 2 Enol San Sebastián (min.25)i  3 - 3 Pedro Berruezo (min.28).

ÀRBITRES: Israel Rufas Herrera, Juan J. Calvo Mingot i Susanna Forns Sánchez.

CRÒNICA: La selecció catalana aleví, després de guanyar el partit d’ahir contra la Comunitat Valenciana, avui es jugava la classificació per les semifinals del campionat d’Espanya contra Ceuta.

Al llarg de la primera part hi ha hagut un domini aclaparador de Catalunya, tancant a Ceuta a la seva àrea, que amb prou feines li ha donat opció de joc. Una pressió molt alta i sense deixar pensar a l’equip contrari treia els seus fruits, recuperant pilotes a tres quarts de camp i creant clares ocasions de gol.

Al minut 10, el Niel·lo ha rebut una pilota a la frontal de l’àrea, ha amagat el xut de dretes, se l’ha col·locat a l’esquerra i amb un xut ras i creuat ha inaugurat el marcador. L’hegemonia de Catalunya seguia a la pista, amb petites reaccions de Ceuta que intentava crear perill a la contra.

Després de recuperar la pilota al mig camp, l’Oscar Tarrio s’ha inventat una jugada màgica per la banda dreta, tirant una diagonal cap al mig, on ha marxat de 3 contraris i ha marcat el segon per Catalunya. A les acaballes de la primera part, Ceuta ha aprofitat una fora de banda per marcar el 2 a 1 i ajustar el marcador.

La segona part ha estat l’altre cara de la moneda. Ceuta ha sortit a pressionar i ha intimidat a una Catalunya que no ha estat capaç de reaccionar tot i marcar un gol al minut 23 que els donava aire i un marge favorable.

Per la seva banda, Ceuta ha continuat  guanyant-li terreny a Catalunya i ha anat portant el partit a un anada i tornada constant i amb molts possibles desenllaços. Dos minuts després del gol de Catalunya, Ceuta ha marcat el tres a dos i quedava a tant sols d’un gol per classificar-se, amb un handicap important per Catalunya, ja que a falta de dos minuts ja tenien cinc faltes acumulades. Poc després ha arribat el gol de Pedro Berruezo que donava l’accés a semifinals i desfermava l’eufòria entre l’afició. Catalunya ha anat a la desesperada i ha tingut un parell d’oportunitats però no s’han acabat de materialitzar, fet que ha provocat que els catalans s’hagin quedat sense opcions de passar a les semifinals.