Catalunya Infantil s'adjudica el segon triomf del Campionat amb un clínic ofensiu
FS Notícies | 28/03/2019
Els de Gerard Pusó han aconseguit 3 punts més després de derrotar Aragó 9 a 1 en un espectacle ofensiu de futbol sala en què Catalunya ha demostrat la seva gran capacitat golejadora.

Catalunya
9 - 1
Aragó
Catalunya
Quim Moya, Luis Miguel Medina, Rubén Rodó, Joan Cañizares, Eudald Ripollès, Bernat Pastor, Jorge Andrés, Pau Codony, Pol Salas, Aleix Garcia, Marc Barriga i Rubén Castelblanque.
Aragó
David Marín, Daniel González, Víctor Alaver, Alejandro Campos, Santiago Claver, Raul Aranda, Enrique Liao, Pablo Carreras, Gabriel Paniagua, Miguel Lahoz, Daniel Olmos i Adrián Garrido.
1-0 Rubén Rodó (3'); 2-0 Marc Barriga (7'); 3-1 Jorge Andrés (10'); 4-1 Marc Barriga (14'); 5-1 Pau Codony (22'); 6-1 Bernat Pastor (24'); 7-1 Jorge Andrés (25'); 8-1 Aleix Garcia (31') i 9-1 Aleix Garcia (39').

2-1 Pablo Carreras (9').
Joan Cañizares (7') i Luis Miguel Medina (19').

Pablo Carreras (32').
Pedro José García i Francisco José Plaza (àrbitres principals); Antonio Ángel de la Torre (àrbitre assistent).

Invictes en una jornada de manual. La Selecció Catalana Infantil de futbol sala ha saldat amb victòria 4 a 1 davant d'Aragó el seu segon compromís del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques d'Almeria. Els jugadors de Gerard Pusó han protagonitzat una primera meitat demolidora en què els quadribarrats, avui vestint la seva segona equipació, han fet gala d'una magnífica inspiració de cara a porteria. El tanca català, Rubén Rodó, ha estrenat l'electrònic del Pabellón Municipal de Dalías amb una diana de golejador nat després d'aprofitar una pilota dividida al cor de l'àrea. L'1 a 0 ha donat molta confiança a una Selecció que no s'ha conformat amb la victòria per la mínima i que ha pujat encara més les línies per buscar el segon. Dit i fet. Marc Barriga, amb una jugada individual des de la banda esquerra, ha tornat a perforar la porteria defensada per David Marín amb amb un xut molt precís que ha fet pujar el 2 a 0 al marcador.

Tot i la complexitat de l'escomesa, els aragonesos han continuat treballant amb disciplina i amb ambició, i aquesta actitud els ha permès reduir distàncies amb el 2 a 1, obra de Pablo Carreras, després d'agafar a contrapeu la defensa catalana al minut 9 de la primera meitat. El gol dels de Juan Gómez no ha intimidat, ni de bon tros, a una Catalunya que ha seguit prement l'accelerador amb una onada d'ocasions dirigides la porteria d'Aragó. Decisió encertada que ha valgut una recompensa, i per partida doble. Jorge Andrés ha marcat el 3 a 1 al minut 10 amb una diana sensacional que ha tornat a donar confiança a la Selecció, i Marc Barriga, al minut 14 i en una jugada d'estratègia, ha reafirmat la reacció amb el 4 a 1, un gol extraordinari, sortit de la pissarra de Gerard Pusó i Iván Calle, que ha arribat després d'una assistència d'Aleix Garcia

El clínic ofensiu de Catalunya ha continuat marcant les diferències en uns primers segons del segon acte en què els de Pusó han tornat a colpejar. En aquesta ocasió, ho han fet amb una diana del capità, de Pau Codony, després d'una jugada individual i una assistència excel·lent d'Aleix Garcia (5-1). Lluny de conformar-se amb el resultat, l'ambició sense límits dels quadribarrats ha portat als del tècnic de Callús a eixamplar encara més les diferències. Bernat Pastor ha fet pujar el 6 a 1 al minut 24 en una nova jugada d'estratègia executada a la perfecció, Jorge Andrés ha aprofitat el ritme frenètic del matx per fer el 7 a 1 en una jugada de contraatac només uns segons més tard, Aleix Garcia ha fet pujar el 8 a 1 al minut 32 amb una assistència mil·limetrada d'Andrés i, finalment, el mateix Garcia ha posat el definitiu 9 a 1 amb un llançament de 10 metres quan quedava menys d'un minut perquè el cronòmetre del Municipal de Dalías acabés dictant sentència.