Catalunya Infantil masculina es proclama campiona d'Espanya de futbol sala
FS Notícies | 15/04/2022
La Selecció Catalana Infantil masculí de futbol sala ha guanyat 2 a 3 davant les Illes Balears i s'ha proclamat campiona d'Espanya Infantil masculí.

ILLES BALEARS
2 - 3
José Bernardo, Adrián Comas, Sergi Pérez, Alber Díaz, Neizan Martínez, Jordi Reynés, Andrés Soriano, Bruno Gutiérrez, Pau Canyelles, Lucas Trujillo, Abel López i Pedro J. Ballester
Daniel Rodrigo, Sander Tuijtelaars, Josep Domènech, Roger Garcia, Pol Falomí, Sirius Coll, Erik Dorado, Alex Macarrilla, Marcos Salido, Jan Carreño, Angel David Hernández i Pol Serraviñals
1-3 Sergi Pérez (39'); 2-3 Pau Canyelles (39').

0-1 Sirius Coll (6'); 0-2 Sirius Coll (24'); Roger Garcia (34')
Àrbitres principals: Bernardo Simón i Iván López       Àrbitre assistent: Sònia Aguilar

Revaliden el títol. La Selecció Catalana Infantil masculí ha protagonitzat un Campionat d'Espanya excel·lent i ha revalidat un títol aconseguit fa tres anys en aquesta categoria després de guanyar 2 a 3 a les Illes Balears en un partit emocionant fins al darrer instant. I és que després d'un inici en què Balears ha estat millor, Catalunya s'ha anat trobant còmode sobre el terreny de joc  i al descans guanyaven 0 a 1 amb una diana de Sirius Coll. A la represa, Catalunya s'ha col·locat 0 a 3 a l'electrònic, però els Balears, lluny de rendir-se, han marcat dos gols al darrer minut posant emoció a la final. Tot i això, el 2 a 3 ha estat definitiu i Catalunya Infantil masculí s'ha proclamat Campiona d'Espanya

Les Illes Balears ha començat intimidant sobre la porteria de Catalunya amb dues pilotes al pal, però Catalunya ha respost amb un xut de Roger Garcia, un dels grans protagonistes d'aquest Campionat d'Espanya, estavellant també una pilota al pal. Amb opcions pels dos equips, ha estat la pissarra de Gerard Pusó i d'Iván Calle qui ha desequilibrat la balança. Jugada d'estratègia i 0 a 1 de Sirius Coll. A partir del gol, Catalunya ha jugat més tranquil·la, amb dualitats entre els jugadors, buscant-se uns als altres i amb els de Balears defensant amb intensitat per intentar sortir al contraatac, liderats pel dorsal 10, Lucas Trujilo. 0 a 1 al descans i tot obert per a la segona part.

A la represa, Catalunya ha dominat els primers 19 minuts, oferint espectacle a l'afició que ha omplert el Pavelló Municipal de Salou amb bones accions tant individuals com col·lectives. Amb aquest guió, altra vegada Sirius Coll, aprofitant una gran assistència de Jan Carreño, ha marcat el 0 a 2. Catalunya ha continuat portant el pes del partit i, després d'una pilota al pal de Jan Carreño, Roger Garcia ha marcat el 0 a 3. Tot era una festa a Salou, el títol estava a només un minut quan, Balears, sempre combativa, ha col·locat la por al cos amb dos gols consecutius i encara amb 30 segons per jugar. Fins i tot, han tingut una ocasió per empatar, però el marcador ja no s'ha mogut més i Catalunya s'ha proclamat Campiona d'Espanya.

A la mitja part, l'RFEF, la Lliga Catalana de Futbol Sala i l'Ajuntament de Salou s'han intercanviat uns obsequis pel bon desenvolupament dels Campionats d'Espanya de futbol sala.