Catalunya Infantil femenina es gradua amb una victòria de prestigi
FS Notícies | 24/02/2019
La Selecció Catalana Infantil femenina de Futbol Sala supera per 5 gols a 1 el CET 10 FS gràcies a una segona meitat extraordinària de les jugadores de Jordi Barrero.
Catalunya
5 - 1
CET 10 FS
Catalunya
Jessica Díaz, Lucía Noguera, Paloma Cantillo, Aina Torrents, Teresa Orellana, Sandra Garcia, Ona Solans, Sònia Cardona, Paula Villar, Laia Garriga, Carmen Bello i Noa Aguilar.
CET 10 FS
Clara Sitjas, Anna Juanmuik, Carlota Andreu, Jara Lardies, Júlia Hernández, Ariadna Bolaño, Noa Barber, Marta Vega, Laura Garcia, Sílvia Lacasa i Sheila Benítez.
1-0 Sandra Garcia (17'); 2-0 Carme Bello (21'); 3-1 Carmen Bello (29'); 4-1 Noa Aguilar (32') i 5-1 Aina Torrents (37').

2-1 Noa Barber (22').
Alex Guillén (àrbitre principal) i Laura Moya (àrbitra assistent).

Triomf solvent per seguir creixent. Catalunya Infantil femenina de Futbol Sala ha afrontat aquesta tarda la seva segona pedra de toc de la temporada davant d'un Juvenil del CET 10 FS que li ha posat les coses molt complicades a les quadribarrades. Les jugadores de Xavi Redón han sortit amb un punt més d'empenta sobre el parquet del Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló i han signat les primeres aproximacions del matx. La 6 barcelonina, Andrea Bolaño, ha protagonitzat la primera acció clara del partit amb una rematada molt perillosa que la portera de Catalunya, Lucía Noguera, ha enviat a córner amb una gran intervenció. Les forces s'han anat igualant a mesura que passaven els minuts. Les catalanes s'han fet progressivament amb el control de la pilota i han posat el perill sobre l'àrea rival amb diversos xuts llunyans que la portera del CET 10, Clara Sitjas, ha neutralitzat amb molta seguretat.

El primer acte ha entrat en una fase d'anada i tornada en què els dos conjunts han pogut avançar-se en qualsevol moment amb nombroses rematades a porteria que no s'han pogut materialitzar en gols. Tot i les oportunitats a banda i banda de la pista, ha estat Catalunya qui ha inaugurat el lluminós amb un xut de Sandra Garcia des de més enllà del cercle central que ha acabat al fons de la xarxa del CET 10 quan les barcelonines provaven un atac de cinc amb portera-jugadora (1-0). La diana catalana ha desnivellat per primera vegada uns vint primers minuts molt igualats que han acabat amb l'1 a 0 i la victòria momentània per Catalunya.

Si la primera meitat ha tingut com a denominador la falta d'encert de cara a porteria, la dinàmica ha canviat com un mitjó a la represa. Un gol de Carmen Bello al primer minut de la segona meitat, després d'una passada magistral de Teresa Orellana, ha donat a la Selecció un avantatge de dos gols (2-0) i ha posat contra les cordes a un equip de Redón que, tot i el sotrac, no ha trigat en reaccionar. El CET 10 s'ha fet fort davant de l'adversitat i ha aconseguit reduir distàncies només un minut més tard del 2 a 0. Ho ha fet un gol de Noa Barber (2-1), una diana que ha donat oxigen a les barcelonines i que ha arribat després d'una rematada al pal.

Les jugadores de Jordi Barrero no s'han conformat amb el 2 a 1 i han continuat prement l'accelerador amb l'objectiu d'eixamplar les diferències. L'ambició de Catalunya ha tingut premi al minut 29, moment en què Carmen Bello ha signat el seu segon gol, el 3 a 1, amb una pilota dividida que la 8 catalana ha enviat al fons de la porteria de Clara Sitjas. Les quadribarrades encara han tingut temps de marcar dos gols més. Ho han fet amb dues dianes, obra de Noa Aguilar al minut 32 i d'Aina Torrents al minut 37, que han sentenciat el partit i que han fet pujar el definitiu 5 a 1 amb què ha finalitzat el partit.