Catalunya Infantil femení remunta i es classifica com a segona del Grup B
FS Notícies | 13/04/2022
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha guanyat 1 a 5 davant la Regió de Múrcia i aconsegueix el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya.

REGIÓ DE MÚRCIA
1 - 6
Marina Carrillo, Lucía Blázquez, Lucia Robles, María Ortega, Alba Sevilla, Victoria Castaño, Irene Cánovas, Azahara Ricart, Eva Ardil, Clara Gómez, Arantxa Mateo i Adriana Martínez
Alazne Llaó, Aroa González, Rut Salva, Nora Pérez, Martina Álvarez, Imane Mouhal, Aina Mata, Sira Siñol, Amparo Cuñat, Anna Garcia, Victòria Ramírez i Ona Fernández
1-0 Victoria Castaño (1');

1-1 Martina Álvarez (6'); 1-2 Amparo Cuñat (9'); 1-3 Amparo Cuñat (16'); 1-4 Victòria Ramírez (18'); 1-5 Aina Mata (25'); 1-6 Imane Mouhal (28')
Àrbitres principals: Juan José Calvo i Joan Sola       Àrbitre assistent: Gerard Pla

De menys a més, com al llarg del Campionat d'Espanya. La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha guanyat 1 a 5 davant la Regió de Múrcia i jugarà les semifinals del Campionat d'Espanya contra Andalusia, primera classificada del Grup A. Un partit en què les noies de Jordi Barrero han hagut de remuntar el gol inicial de la Regió de Múrcia després d'un inici amb dubtes que han anat solucionant al llarg dels minuts a través de bones combinacions i fent gaudir a l'afició desplaçada al Pavelló Municipal d'Alcover, seu de Catalunya durant la fase de grups.

Remuntada a la primera meitat. La Selecció Catalana Infantil femenina ha començat el partit al Pavelló Municipal d'Alcover amb nervis i moltes imprecisions i fruit d'una d'elles, en una falta indirecta provocada d'una sessió a la portera, la Regió de Múrcia s'ha avançat en el marcador. Però a partir d'aquest gol, Catalunya ha reaccionat. Ho ha fet aprofitant el pas enrere que ha fet Múrcia en defensa i les quadribarrades, a través de bones connexions en atac, han trobat l'empat a través de Martina Álvarez. I amb l'embranzida del gol, Amparo Cuñat ha fet embogir a la parròquia catalana amb l'1 a 2, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Control i autoritat a la segona part. Catalunya Infantil femenina ha controlat en tot moment els temps del partit, dominant les pilotes dividides, sent contundents en defensa i amb recursos en atac. Catalunya ha demostrat ser un conjunt que ha sabut patir i avui sí, han tingut efectivitat de cara a porteria. D'aquesta manera, han aconseguit marcar fins a quatre gols més que els ha donat el pas per a les semifinals del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.

La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala jugarà a les semifinals demà, a les 10.00 hores contra Andalusia i en directe per l'FCF TV.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.