Catalunya guanya però es queda fora del Campionat
FS Notícies | 24/01/2014
La selecció sub 17 femenina de futbol sala guanya, per 2 gols a 8 a Extremadura però, al dependre d'altres resultats, es queda sense opcions de passar a les semifinals del Campionat d'Espanya.

La selecció catalana sub 17 femenina de futbol sala es jugava el pas a les semifinals del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials, però no depenia només d'ella mateixa.

Després del resultat d'ahir entre Extremadura i Múrcia, on les murcianes van guanyar per 10 gols a 0, el resultat marcava l'objectiu del tercer partit d'avui de Catalunya, on havien de guanyar, com a mínim per 5 gols.

Tot i així, depenien del resultat de La Rioja i Madrid per a la seva classificació.

EXTREMADURA 2 - 8 CATALUNYA

EXTREMADURA:
Andrea Lajas Roque, Alba Rojo Martín, Alicia Barbero Cuesta, Marina Chaparro Rosado, Sara Macias Borrella, Belén González Izaguirre, Laura Díaz Zabas, María Luisa Ayuso Garcia, Judit Álvarez Gil, Ana Franco De La Vega, María Del Sol Sanchez Bacaioca i Laura Asensio Gómez.

CATALUNYA:
 Mariona Solà Ripoll, Cristina Vázquez Gómez, Sònia Blanco Peñarando, Iris Amaro Alonso, Maria Ayala Conte, Maria Espinar Fernández, Laura Oliva Ripoll, Cristina Guerrero Rodríguez, Alícia Benete Montufo, Stela Cantero Peñaranda, Júlia Vidal Moliné i Nerea Yuste Laca.

ÀRBITRES: Sr. Jose Angel, Sr. Jorge Varela i Sra. Maria Rey

GOLS:
 (1a part) 0 - 1 Laura (min. 4 ), 0 - 2 Julia (min. 6), 0 - 3 Julia (min. 16), 0 - 4 Laura (min. 17), 0 - 5 Alicia (min. 19), 0 - 6 Alicia (min. 20). (2a part) 1 - 6 Maria Luisa (min. 1), 1 - 7 Alicia (min. 4), 2 - 7 Laura (min. 8), 2 - 8 Alicia (min. 13)

CRÒNICA:
Coneixent el que es jugaven, la selecció catalana sub 17 femenina ha sortit a la pista molt nerviosa i inquieta per poder obrir, el més aviat, possible el marcador. Aquest fet ha provocat que en els primers minuts el joc fos un anar i venir.

Al minut 4, fruit d'un llançament de falta, la jugadora catalana Laura ha aconseguit marcar el primer gol i proporcionar certa tranquilitat i, sobretot, confiança en la seva selecció. Tres minuts després ha arribat el segon gol.

A partir d'aquí, Catalunya ha continuat oferint un joc directe i ha aconseguit, en els primers 20 minuts, materialitzar quatre gols més, de la Julia, de la Laura, i dos de l'Alicia, arribant al descans amb un 0 a 6.

En el segon temps, Catalunya ha continuat amb el bon ritme de joc però, en el primer minut, ha rebut el primer gol d'Extremadura. Fet que ha servit per a què les catalanes no es relaxessin i l'Alicia aconseguís marcar el setè.

Tot i així, les extremenyes han continuat lluitant i han marcat el segon. Poc després, de nou, ha aparegut Alicia per sumar el vuitè i definitiu gol.

Malgrat la victòria, l'empat de Madrid i La Rioja han deixat a les catalanes sense opcions per passar a les semifinals d'aquest Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials.