Catalunya guanya a Castella la Manxa

" />

FS Notícies | 04/03/2011
Aquest migdia Catalunya ha disputat el tercer partit del Campionat d’Espanya sub 23 femení contra Castella La Manxa guanyant per 5 gols a 0, després de dominar clarament al llarg del partit. Malgrat la victòria, les catalanes no han passat l’eliminatòria.
<p class=Catalunya guanya a Castella la Manxa

" onerror="imgError(this);">

INFORMACIÓ GENERAL CAMPIONAT D’ESPANYA SUB 23 FEMENÍ DE FUTBOL SALA

Dates: del dijous, 2, al diumenge, 6 de març de 2011.

Lloc: Estepona (Màlaga)

Les jugadores que integren aquesta selecció sub 23 són les que es presenten a continuació:

VALLIRANA A.E.

El cos tècnic és el format per l’Israel López i la Clàudia Pons com a entrenadors, la Teresa Miralpeix com a delegada i el Sergio Ruz exercint les funcions d’auxiliar. A nivell directiu, l’expedició està encapçalada per l’actual president del Comitè de Futbol Sala de la FCF, Christian Roldan.

Recordem que la selecció catalana participa al Campionat d’Espanya formant part del grup A, l’únic grup de quatre equips, tal i com s’observa a la següent taula:

ANDALUSIA - GALÍCIA

* En el cas que el partit de referència no tingui efectes classificatoris a la 3a jornada, es jugarà a les 13hores al pavelló auxiliar.
** La selecció d’Andalusia sempre jugarà la seva 3a jornada a les 19 hores al pavelló principal.

Les adreces de cadascun dels pavellons on es juga aquest Campionat són aquestes:

• Pavelló principal: Polideportivo La Lobilla – Camino de los Molinos, s/n, Estepona
  • Pavelló auxiliar: Polideportivo El Carmen – Avda. Huerta Nueva, s/n, Estepona

Està previst que les semifinals es disputin el proper dissabte, 5 de març, a les 11 i a les 13 hores, mentre que la final es celebraria el diumenge, 6 de març, a les 12 hores.

FITXES TÈCNIQUES PARTITS CATALUNYA

02.03.11

GALÍCIA

3

3

GALÍCIA: Sara Martínez, Marta Rodríguez, Lucía Álvarez, Lidia Mesas, Érica (5 inicial). També han jugat: Ana Ribera i Lidia.

CATALUNYA: Sarai, Sandra Rovira, Copi, Pitu i Maria (5 inicial). També han jugat: Elvi, Lidia, Carlota, Sandra Torres, Íngrid, Nona i Moni.

ÀRBITRES: José Antonio Fernández i Víctor Serrano. Taula: Mónica.

GOLS: 0-1 (Íngrid, min. 16); 1-1 (Marta, min. 25); 2-1 (Lucía Álvarez, min. 25); 2-2 (Moni, min. 28); 3-2 (Ana Ribera, min. 35); 3-3 (Nona, min. 39).

CRÒNICA: Partit d’infart el viscut aquest matí a Estepona entre la selecció gallega i la catalana. Tot i que Catalunya s’ha anticipat al marcador, gràcies a un gol d’estratègia de l’Íngrid després d’un sacada de córner, la primera part ha estat de clar domini gallec. Catalunya no disposava de la possessió de la pilota, però ha estat en tot moment molt forta defensivament. Aquesta gran tasca en defensa ha impedit a Galícia superar la porteria defensada per Sarai i s’ha arribat a descans amb un 0-1 a favor de les noies d’Israel López.

La segona part ha començat amb superioritat per part del conjunt català, tot i que aquesta hegemonia s’ha trencat arribat el minut 5. En menys de 30 segons, Galícia ha capgirat el marcador anotant dos gols després de dues grans accions ofensives. Tot i així, Moni ha escurçat distàncies al cap de 5 minuts, després del llançament d’una falta d’estratègia. L’emoció estava garantitzada. A només 5 minuts del final, Galícia tornava a posar contra les cordes a Catalunya amb el 3r gol marcat per Ana Ribera. Arribat aquest moment, Galícia s’ha tancat al seu camp, fent un treball molt més defensiu, i ha donat la pilota al conjunt català. A tan sols un minut del final, Nona ha sentenciat el partit amb un autèntic golàs a 15 metres de la porteria gallega.

Final èpic per un partit vibrant. Demà Catalunya torna a tenir una important cita, serà a les 20 hores i en aquest cas contra Andalusia.

03.03.11

ANDALUSIA

6

2

ANDALUSIA:  Desiré, Mar, Eli, Amelia i Chiki (5 inicial). També han jugat: Inma Sojo, Inma, Alicia, Noe i Anita Aguilera.

CATALUNYA:  Elvi, Lidia, Copi, Pitu i Maria (5 inicial). També han jugat: Carlota, Sandra Torres, Íngrid, Sandra, Nona i Moni.

ÀRBITRES: José Antonio Fernández i David Silva. Taula: Esperanza Gómez.

GOLS:   1-0 (Eli, m.4); 2-0 (Eli, m.8); 2-1 (Copi, m.15); 3-1 (Desi, m.23); 4-1 (Anita, min.30); 5-1 (Desi, min. 35); 5-2 (Moni, min. 38); 6-2 (Amelia, min.40).

CRÒNICA:  Aquest cop no ha pogut ser. Venint d’un valuós empat contra una gran selecció com Galícia, Catalunya  estava disposada a donar-ho tot per aconseguir un triomf que sumaria les possibilitats de classificar-se per les semifinals. Però Andalusia ha sabut encarar i emportar-se el partit.

Els primers deu minuts han estat de clar domini andalús, marcant els dos primers gols del matx. Al minut 15, Catalunya ha reaccionat amb un gol de Copi i dominant el joc. D’aquesta manera s’ha arribat a la mitja part.

Ja en el segon temps, s’ha repetit el mateix sistema, i Andalusia s’ha anat distanciant del marcador amb tres gols més. Llavors, ha estat el moment en que Catalunya ha jugat, al llarg de nou minuts de 5, i ha pogut escurçar distàncies, amb un gol de Moni.

El cert és que els dos gols rebuts en els primers minuts del partit han condicionat totalment a Catalunya, ja que en molt poc temps, han vist com Andalusia s’avançava al marcador, reduint el temps de reacció de les catalanes. El marcador final ha estat de 6 gols a 2.

04.03.11

5

0

CATALUNYA:  Íngrid, Sandra Rovira, Copi, Maria i Sarai (5 inicial). També han jugat:  Lidia, Carlota, Sandra Torres, Moni i Pitu.

CASTELLA LA MANXA:  Patricia, Míriam, Carmen, Sandra i Iziar (5 incial). També han jugat: Cristina, Laura, María, María José, Mª Ángeles i Leticia.

ÀRBITRES: Víctor Serrano i David Silva. Taula: Mónica Valero.

GOLS:  1-0 (Lídia, m.8); 2-0 (Íngrid, m.14); 3-0 (Íngrid, m.27); 4-0 (Sandra, m.31); 5-0 (Íngrid, m.37).

CRÒNICA:  Des d’un principi es sabia que no seria fàcil. Catalunya entrava dins d’un potent grup amb seleccions com són Galícia, Castella la Manxa i Andalusia. El factor afegit que el Grup A era l’únic amb quatre participants era un fet que constatava més dificultat. I, a més, avui es suma la inesperada baixa de la jugadora Nona. Tot i així, les noies dirigides per Israel López han lluitat fins al final.

Una mostra d’això ha estat el darrer partit contra Castella La Manxa, on matemàticament Catalunya quedava fora de l’accés a semifinals. Les jugadores han sortit a la pista com si d’una final es tractés. Així doncs, amb molta motivació, les catalanes han aconseguit una ferma victòria per 4 gols a 0, amb el domini total del joc al llarg del partit. Una injecció de moral molt important.