Catalunya empata i Canarias suma 3 punts
FS Notícies | 28/12/2012
El divendres 28 de desembre s'ha disputat la primera jornada de la fase prèvia del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 19 a la localitat de Berga.

FOTOGRAFIES

CATALUNYA: Martí Giralt Canalias, David Muñoz Delgado, Alejandro Constantino Viñas, Alejandro Bustelo De La Casa, Lluc Parera Martínez, Esteve Naudo Vidal, David Guerrero Moragas, Ferran Plana Oltra, Jordi Garcia Romero, Pol Pacheco Gonzalez, Cristian Villarín Rodríguez i Adrià Pros Simon.

ARAGÓN: Ivan Bernad Calavia, Adrián Aguaviva Gil, Carlos Garcia Naranjo, Ruben Calahorra Arixa, David Leciñena Pérez, Ignacio Nieto Usón, Alejandro Agut Esteban, Álvaro Esteban Calvo, Ivan Loban Blasco, Carlos Sampedro Tena, Alejandro Pasamon García i Alejandro Hernández Centol.

Gols: 1a part: 0 ? 1 Carlos Sampedro Tena (min. 6), 1 -1 Pol Pacheco González (min. 10), 2 ? 1 Ferran Plana Oltra (min. 12), 3 ? 1 Ferran Plana Oltra (min.16). 2a part: 4 ? 1 Alejandro Constantino Viñas (min. 2), 4 ? 2 Ivan Loban Blasco (min.6), 5 ? 2 Alejandro Constantino Viñas (min. 10), 5 ? 3 Ignacio Nieto Uson (min. 10), 5 ? 4 Alejandro Agut Esteban (min. 17) i 5 ? 5 Carlos Sampedro Tena (min. 18)

Àrbitres: Sr. Hector Sarrat Nuevo, Sr. Antonio Javier Pons Rodríguez i Sr. Joel Garcia Ribera.

Crònica: La selecció catalana ha sortit molt freda a la pista i la tensió del primer partit d'aquesta fase prèvia del Campionat li ha passat factura quan, al minut 6 del primer temps, Aragó ha marcat el primer gol.

Després dels primers minuts i amb el marcador en contra, Catalunya ha començat a ensenyar i mostrar la seva qualitat i ha aconseguit remuntar amb el 3 ? 1 del primer temps.

Al començar el segon temps, el domini de la pilota continuava sent per l'equip local però Aragó ha sabut aprofitar unes contres que l'han posat dins del partit.

Amb el marcador de 5 ? 3, al minut 10, els aragonesos s'han posat a jugar de 5 i ha estat llavors quan amb tres jugades han aconseguit marcar dos gols més que igualaven el resultat.

Els darrers minuts del partit han estat molt vibrants i ambdues seleccions han tingut opcions de decantar la balança que finalment, ha acabat anivellada

PAÍS VASCO:
Adrián Ortega Esteban, Kevin San emeterio Pérez, Pablo Amman Olea, Xabier Zurriarrain Begiristain, Jorge Gonzalez Gerrihabeitia, Norbert Muyamasoko Muhakabera, Iñigo Saez Helguera, Michael Vidal Fernández, Álvaro Urquijo Pedrueza, Íñigo Cereceda Veiga, Joseba Peláez Guergue i Julen Alda Carrasco.

CANARIAS: José Luís Gomis Casanova, Alejandro Mesa Darías, Ginés Leal Márquez, Daniel Mesa Darías, David Tacoronte González, Killian Rodríguez Santana, Ione Ortega Duque, José Luís Doblado González, Sandro Lantigua Suárez, Rolando Sandolval Rivero, Juan Carlos Rodríguez Martín i Adrián Franco García.

Gols:
1a part: 0 - 1 Ione Ortega Duque (min. 6). 2a part: 0 - 2 Ione Ortega Duque (min. 5), 0 - 3 Daniel Mesa Darías (min. 12), 1 - 3 Michael Vidal Fernández (min. 13), 2 - 3 Íñigo Cereleda Veiga (min. 13), 2 - 4 Daniel Mesa Darías (min. 13), 2 - 5 José Luís Doblado González (min. 16) i 2 - 6 Sandro Lantigua Suárez (min. 20).

Àrbitres:
Sr. Joel Garcia Ribera, Sr. David Núñez Doménech i Sr. Antonio Javier Pons Rodríguez.

Crònica: Les seleccions del País Vasco i Canarias han estat les encarregades d'obrir aquesta fase prèvia del Campionat. Tant una com l'altre han sortit amb molt de respecte a la pista i això s'ha notat durant el primer temps. El guió ha canviat quan al minut 6 Canaries s'ha avançat al marcador amb un gol de Ione Ortega.

A partir de llavors, les defenses dels dos equips s'han obert i el joc ha estat directe. Canaries, a cop d'insistir, ha aconseguit ampliar la diferència.

Però, en els darrers 10 minuts del partit, la intensitat del joc ha pujat precipitadament provocant un descontrol que ha provocat que els bascos en un sol minut aconseguissin retallar distàncies amb dos gols. Però l'alegria ha durat poc. Segons després, Canaries ha marcat el quart i ha aconseguit ampliar fins al sisè gol al darrer minut del partit.