Catalunya perd a les semifinals del Campionat d?Espanya sub 18 per 0-1 contra la selecció de Galícia. Els gallecs s'enfrontaran a la final contra la selecció valenciana que ha superat per 0-4 a la de Castella la Manxa

" />
Catalunya eliminada al minut 89

Alineacions:

Catalunya: Pau, Arroyo, Nacho (76? Madero), Santigosa, Miravent, Jafar (67? Pau Morer), Gafarot, Nando (46? C. Herrera), Pol Calvet, Víctor (67? Kilian), Samper

Galícia: David, Marcos, Cabarcos, Jorge Callon, Goldar, Varela (76? Eloy), Jordan, Dani Iglesias (89? Alberto Rey), Juan Barros (83? Brais), Karim (46? Remeseiro), Sergio

Crònica:

Durant la primera part, Catalunya ha tingut més control i domini sobre el partit i ha creat més ocasions de gol que Galícia. La primera oportunitat catalana ha anat a càrrec de Jafar i la primera rematada ha estat de Víctor. Per part dels gallecs, l?ocasió més clara s?ha produït al minut 22 en una rematada de cap de Varela que la defensa catalana ha refusat a córner. S?ha arribat al descans just després que el porter gallec, David, aturés una rematada de Víctor.

A la segona, Galícia ha estat el dominador del joc i, alhora, ha tingut més oportunitats de gol. En el minut 66 el porter català, Pau, ha fet una gran aturada després d?una rematada molt precisa de Sergio. Però no ha estat fins al minut 89 que Galícia ha perforat la porteria catalana amb un bon xut d?Eloy Fariña, marcant l?únic gol del partit que atorgava la victòria als gallecs per 0-1. Galicia jugarà la final de diumenge a les 11:30 hores contra la selecció de València

A la llotja de l?estadi de Sant Boi hi han estat presents el president Andreu Subies i els vicepresidents Joan Soteras, Josep Llaó i Joan Josep Isern. Com a directius van assistir al campionat Raül Sus, Jaume Plaza, Jordi Bonet, Francesc Forguera i José Miguel Calle. La delegada del Baix Llobregat, Paquita Linares, també hi era present.

Com és habitual en aquest tipus d?esdeveniments, hi ha hagut molta representació de gent del món del futbol, com Eusebio Sacristán, Joan Barbarà, Luis Milla, Julen Lopetegui, Juan Sánchez, Josep Manel Casanoves, Pepín Cabezas, Curro Torres i Paco Martínez, entre d?altres.

Dinar oficial

Prèviament al partit es va fer el dinar de directius i autoritats on es van trobar el president Andreu Subies, directius de la Federació Catalana de Futbol i de la Reial Federació Espanyola de Futbol, juntament amb les autoritats de Sant Boi i del FC Santboià.

Durant el dinar prèvi al campionat es va fer intercanvi de presents entre delegacions, amfitrions i federacions.

Andreu Subies amb el president del FC Santboià, Ramón Andreu

Andreu Subies amb Casildo Caricol, Vocal de la Liga Nacional de Futbol Aficionado de la RFEF

Andreu Subies i Maria Antonia Barragán, Regidora delegada d?esports de l?Ajuntament de Sant Boi del Llobregat

València jugarà la final

La segona semifinal entre Castella la Manxa i València ha acabat amb un resultat al marcador de 0-4 a favor dels valencians. El resultat ha estat fruit del domini que ha tingut València en gairebé tot el partit i en la eficàcia d eles seves rematades.