Catalunya certifica el seu accés a la semifinal davant Melilla
FS Notícies | 13/05/2016
La selecció catalana infantil de futbol sala disputa el darrer partit de la fase de grups del Campionat d’Espanya contra Melilla en un partit que ha acabat sent còmode pels catalans, finalitzant amb un clar resultat.

MELILLA 2 - 13 CATALUNYA

MELILLA: Kharmichi, Osama, José Moeno. Carlos alba, David Estevanez, Alvaro Otdero, Abdelkrim, Alvaro garcia, El Manssouri, Sebas cañada, Ilias Hamed, Eric Requena.

CATALUNYA: Arnau Pérez Rodríguez, Albert Ortas Net, Jordi Saad Martín Díaz, Adrià Sánchez Gaspar, Nicolas Marrón Bleda, Alex Ramajo Tena, Alex Garcia Muñoz, Hugo Morillo Peña, Gilles Vidal Tusell, Victor Cecilia Cabo, Aniol Vendrell Aldoma i Alex Royo Paredes.

GOLS:  (1a part) 0 - 1Alex Garcia (min. 3), 0 – 2 Adrià Sànchez (min. 6), 0 – 3 Nicolas Marrón (min. 10),  0 – 4 Alex Ramajo (min. 11), 0 - 5 Alex Ramajo (min. 12), 0 – 6 Albert Ortas (min. 13), 0 – 7 Gilles Vidal (min. 14). (2a part) 1 - 7 pp (min. 1), 1 - 8 Aniol Vendrell (min. 6), 1 - 9 Aniol Vendrell (min. 7), 1 - 10 Jordi Saad Martín (min. 8), 1 – 11 Nicolas Marrón (min. 10), 1 – 12 Nicolas Marrón (min. 11), 1 – 13 Hugo Morillo (min. 12) i 2 – 13 Álvaro Garcia (min. 13).

ÀRBITRES:  Juan Jose Guerrero Garcia, Antonio Navarro Liza i Beatriz Riquelme.

CRÒNICA: Després de la victòria del dimecres contra Ceuta, i de la derrota de Melilla, la selecció catalana infantil necessitava una victòria per col·locar-se a les semifinals del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials de la categoria.

Catalunya ha sortit convençuda de certificar el seu accés a les semifinals, dominant des del primer moment a una Melilla que es defensava per evitar els múltiples contraatacs catalans. Una pressió catalana que ha fe possible que, ja en el minut 3 de joc, s’avancés en el marcador. A partir de llavors, i fins a la mitja part, Catalunya ha estat molt concentrada i s’ha distanciat del rival amb un recital de finalitzacions, gràcies al joc col·lectiu. Per la seva banda, Melilla només podia defensar-se dels atacs rivals i s’ha arribat al descans amb els deures fets i un contundent 7 a 0 en el marcador.

El segon temps s’ha iniciat amb la mateixa dinàmica que la primera part, amb una Catalunya ben plantada sobre el sintètic de Mazarron. Tot i així, en un refús, la selecció de Melilla ha aconseguit marcar el seu primer gol del partit. Malgrat aquest imprevist, els catalans han continuat amb la possessió de la pilota, que la movien amb una gran velocitat, que els hi ha permès tenir moltes ocasions i finalitzar-ne algunes d’elles, fins arribar al 13 a 2 final que ha permès als catalans col·locar-se a les semifinals del campionat, que disputaran demà contra Madrid.

Imatge de les seleccions autonòmiques participants en el Campionat d'Espanya Seleccions Territorials infantil de FS