Catalunya Benjamí de futbol sala aconsegueix una victòria molt treballada davant Castella – La Manxa
FS Notícies | 05/04/2022
El combinat català ha remuntat i ha sabut patir a l’inici de la segona part per acabar guanyant 5 a 2 davant Castella – La Manxa.

5 - 2
CASTELLA - LA MANXA
Dídac Belmar, Diego Alonso, Dylan Maturana, Luis Vargas, Marçal Lavilla, Mateu Julià, Elihu Galimany, Dennis Salgado, Ridda Mighiss, Biel Mir, Emir Isai Montoya i Marçal Lanzas
Aimar, Aitor, Amine, Daniel, Fernando, Isaac, Guillermo, John, Pedro, Martín, Pablo i Daniel

1-1 Biel Mir (3'); 2-1 Emir Isai Montoya (4'); 3-1 Dylan Maturana (6'); 4-1 Elihu Galimany (25'); 5-2 Elihu Galimany (28')

0-1 Daniel (2'); 4-2 Elihu Galimany (p.p.) (26')
Àrbitres principals: Jesús Cruz i Antonio del Castillo            Àrbitre assistent: Alberto Alguacil

Triomf treballat. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha hagut de treballar de valent per sumar la primera victòria en els Campionats d’Espanya de futbol sala després de remuntar el gol inicial de Castella – La Manxa i patir a l’inici de la segona part en què les grans intervencions i la seguretat dels porters Marçal Lanzas i Dídac Belmar i dues dianes d’Elihu Galimany han sentenciat el matx. Amb aquesta victòria, la Selecció Catalana Benjamí de futbol sala es jugarà el pas a les semifinals aquest dimecres, a partir de les 16.00 hores, contra les Illes Balears en directe a través de la Televisió de l'FCF.

La Selecció Catalana ha sortit amb cert nerviosisme a causa del debut al Campionat d’Espanya. Això ha propiciat que Castella-La Manxa s’avancés al segon minut de partit, però Catalunya ha replicat gairebé a la següent jugada mitjançant Biel Mir. De mica en mica Catalunya ha anat prenent el control del joc i al minut cinc Emir Isai Montoya ha aprofitat una ràpida transició per a capgirar el marcador. Un minut després Dylan Maturana ha ampliat diferències a l’electrònic. El tram final de la primera part ha estat molt disputat i amb opcions de gol per ambdós combinats, però el resultat ja no s’ha mogut del 3 a 1.

La segona part ha començat amb la Selecció Manxega bolcada cercant l’empat, però un incommensurable Marçal Lanzas sota pals ha evitat reduir la renta de dos gols. Quan faltaven cinc minuts pel final, Elihu Galimany ha colpejat amb potència la pilota anotant el 4 a 1. Castella-La Manxa no s’ha donat per vençuda i ha reduït diferències. No obstant això, novament Elihu ha sentenciat amb el 5 a 2 definitiu quan quedaven dos minuts pel final.

Tots els enllaços dels partits de Catalunya al Campionat d’Espanya de futbol sala es poden trobar AQUÍ.