Catalunya Benjamí cau per la mínima i es proclama subcampiona d'Espanya
FS Notícies | 07/05/2023
La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha perdut 2 a 1 davant Galícia en un partit igualat i es proclama subcampiona d'Espanya.

GALÍCIA
2 - 1
GALÍCIA
Lucas Garcia, IAgo Pita, Hugo Álvarez, Thiago López, Ignacio Villanueva, Gael Conde, Adriano Maciel, Mateo Pérez, Miguel Candal, Xoel Rodríguez, Mateo Cortizas i Gael Romalde
Alex Lopezosa, Marcel Reig, Róbert Gómez, Joan Mata, Alex Pizarro, Leo Pizarro, Papa Abdou Diop, Victor Ortiz, Bruno Murcia, Luis Vargas, Roger Morell i Èric Terri

1-0 Hugo Álvarez (5'); 2-0 Nacho Villanueva (11')

2-1 Luis Vargas (16');
Àrbitres principals: Miguel Hervás i José Antonio González       Àrbitre assistent: Julia Àngels Garcia

No ha pogut ser. La Selecció Catalana Benjamí de futbol sala ha perdut 2 a 1 davant Galícia i es proclama subcampiona d'Espanya en un partit en què Catalunya ha anat de menys a més, però no ha pogut acabar empatant. I és que Galícia guanyava 2 a 0 al descans i, tot i que Luis Vargas ha escurçat diferències només engegar la segona meitat, Catalunya no ha pogut empatar. Amb aquesta derrota, Catalunya Benjamí no pot aconseguir, per tercera temporada consecutiva, el campionat en aquesta categoria.

Galícia va al descans amb avantatge. La primera part de la final del Campionat d'Espanya ha estat imprecisa per part de Catalunya, amb una forta pressió en defensa de Galícia que ha estat millor durant els primers minuts. I d'aquí, al primer gol d'Hugo Álvarez amb un bon retall dins l'àrea. A Catalunya li ha costat arribar a porteria contrària i no ha estat còmode per atacar, i Galícia ho ha aprofitat per ampliar diferències a través d'una falta directa que ha transformat Nacho Villanueva. Al descans, 2 a 0 favorable a Galícia.

A la represa, Catalunya ha sortit amb una altra imatge i el partit s'ha posat tens quan, al primer minut de la segona meitat, Luis Vargas ha escurçat diferències amb un llançament de falta. Catalunya ha augmentat el nivell defensiu tot i que no ha acabat de finalitzar les jugades de perill. Galícia, amb ofici, ha sabut defensar i mantenir el resultat fins al final del partit i s'ha proclamat campiona d'Espanya.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.