Catalunya Aleví masculí es classifica per a les semifinals del Campionat d’Espanya
FS Notícies | 06/04/2022
La Selecció Catalana Aleví masculí ha guanyat 4 a 0 davant l’amfitriona Andalusia en el partit decisiu per decidir el líder del Grup C amb bitllet a les semifinals.

4 - 0
ANDALUSIA
Marc de la Cruz, Joel Berdie, Victor Castro, Leo Cuartero, Pablo Borreda, Oscar Ibáñez, Alex Delcan, Nacho Melero, Hèctor Tapias, Biel Bustamante, Roger Gallego i Jorge Zaplana
ANDALUSIA
Rida Tizi, Nacho Martin, Jacob Lucena, Iker Lucena, Rafael Jiménez, Mateo Miguel, Roberto Giménez, PEdro Rodríguez, Francisco Muñoz, Kirian Sierra, Alejandro Barreiro i Gabriel Luna

1-0 Alex Delcan (4'); 2-0 Leo Cuartero (17'); 3-0 Leo Cuartero (19'); Oscar Ibáñez (27')

Àrbitres principals: Antonio González i Juan Carlos Martínez         Àrbitre assistent: Tiare Valencia

Primera final vençuda. La Selecció Catalana Aleví masculí de futbol sala ha guanyat 4 a 0 davant l’amfitriona, Andalusia, en el partit que decidia el líder el Grup C i que, per tant, jugarà les semifinals del Campionat d’Espanya de futbol sala. L’enfrontament entre Catalunya i Andalusia ha estat trepidant, amb molts nervis i amb por a perdre, en què un doblet de Leo Cuartero a l’inici de la segona part ha sentenciat el matx. Aquesta tarda es sortejarà les semifinals del Campionat d’Espanya, així com els horaris del partit.

Partit a cara o creu i ha sortit cara. Catalunya ha sortit decidida pel partit i l’accés a semifinals. Als minuts inicials controlava el joc, tot i que Andalusia també disposava d’alguna ocasió aïllada. Al minut 5 Álex Delcan ha rematat al segon pal un xut de Nacho Melero i ha obert la llauna. La Selecció Catalana de Jordi Barrero ho ha seguit intentant i ha tingut alguna clara ocasió per ampliar diferències, però al descans s’ha arribat vencent per la mínima.

El descans ha servit perquè els tècnics catalans ajustessin l’atac i això s’ha vist reflectit al terreny de joc. Quan s’havien disputat dos minuts i mig del segon temps, Leo Cuartero ja havia fet un doblet per posar el 3 a 0 al marcador. Andalusia ho ha intentat fins al final, però Òscar Ibáñez ha sentenciat amb el quart i definitiu gol quan faltaven 2 minuts pel final.

Aquesta tarda es farà el sorteig per a decidir els horaris dels partits que es podran seguir en directe a través de l'FCF TV.