Catalunya Aleví femenina empata a 2 segons pel final i s'endú la final a la pròrroga
FS Notícies | 07/05/2023
La Selecció Catala Aleví femenina de futbol sala ha guanyat 2 a 1 davant Andalusia després d'empatar a 2 segons pel final i marcar a la segona part de la pròrroga per proclamar-se campiona d'Espanya.

2 - 1
ANDALUSIA
Mila Pou, Salma Villanueva, Lia Solé, Joana Requena, Bruna Pallarès, Jana Ruiz, Maria Gonfaus, Martina Rubert, Blanca García, Marta Jiménez, Aina Fernández i Iratxe Fernández
ANDALUSIA
Ana Ruiz, Alba Mera, Cayetana Sanbruno, Eva García, Daniela Alonso, María Hernández, Nerea Cañas, Raquel Magán, Jennifer Fernández, Alma Soler, Rocío Ramírez i Susana Cabrera

1-1 Aina Fernández (29'); 2-1 Aina Fernández (34')

0-1 Raquel Magán (24');
Àrbitres principals: Adrián Cárceles i Maica Torres      Àrbitre assistent: Sergio Hervás

Empat a dos segons, pròrroga i campionat. La Selecció Catalana Aleví femenina de futbol sala ha guanyat a la pròrroga per 2 a 1 davant Andalusia en un partit trepidant en què Aina Fernández ha empatat a 2 segons pel final el gol inicial de les andaluses i que a la segona part de la pròrroga, la mateixa Aina ha establert el definitiu 2 a 1. Ha estat un partit igualat, amb nervis, en què cap de les dues seleccions ha tingut clares oportunitats de gol i on Catalunya no ha deixat de creure fins al darrer instant per proclamar-se campiona d'Espanya.

Màxima igualtat al primer temps. La primera part entre Catalunya i Andalusia ha estat igualada, amb un primer tram on les andaluses han estat més còmodes tant en atac com en defensa, front una Catalunya que s'ha anat sentint millor a mesura que han passat els minuts. De fet, a pocs segons per arribar al descans, Bruna Pallarès ha tingut l'ocasió més clara amb un mà a mà que ha aturat la portera andalusa i amb l'empat a zero s'ha arribat al descans.

Bogeria i esclat d'eufòria a 2 segons pel final. La dinàmica de la final ha continuat a la segona part, amb ocasions pels dos equips i sense cap dominadora clara. Tot ha canviat quan, a poc més de cinc minuts pel final del partit, Andalusia s'ha avançat en el marcador. A Catalunya, en aquest instant, li han entrat els nervis, però no ha deixat de creure en cap moment i la bogeria i eufòria catalana ha arribat a dos segons pel final quan Aina Fernández ha empatat el matx i ha enviat la final a la pròrroga.

Al temps extra, Catalunya ha agafat embranzida i esperonats per l'empat final i pel gran suport de l'afició, ha sabut administrar millor les emocions, han estat concentrades en defensa i altra vegada Aina, amb un xut potent i a la segona part de la pròrroga, ha marcat el 2 a 1 per certificar la victòria i el Campionat d'Espanya.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.