Catalunya Aleví femení aconsegueix el subcampionat d’Espanya en la primera participació
FS Notícies | 08/04/2022
La Selecció Catalana Aleví femenina ha perdut per 4 a 2 davant Andalusia la final del Campionat d’Espanya en un partit molt igualat que ha decidit Maria Ramos amb un hat-trick.

2 - 4
ANDALUSIA
Mila Pou, Maria Gonfaus, Núria Armengol, Désirée Bello, Nadia Marin, Judit Corsa, Manal Benabderrahmane, Noa Tesorero, Daniela Guijarro, Aina Fernández, Kenya Hernández i Iratxe Fernández
ANDALUSIA
Noa Garcia, Ana Foncubierta, Luna Garcia, Carla Moreno, Alma Soler, Laura Serrano, Valentina Parada, Ana Maria Martos, Lola Esteban, Jennifer Fernández, Maria Ramos i Rocio Alamo

1-1 Manal Benabderrahmane (14')
1-0 Maria Ramos (3'); 2-1 Maria Ramos (16'); 3-1 Maria Ramos (22'); 4-1 Ana Foncubierta (27')
Àrbitres principals: Antonio González i Tiare Valencia         Àrbitre assistent: Juan Carlos Martínez

No ha pogut ser. A la primera participació de Catalunya en un Campionat d’Espanya de la categoria Aleví femení, Catalunya s’ha emportat el subcampionat després de perdre la final per 4 a 2 davant Andalusia. Les jugadores dirigides i entrenades per Jordi Gay han disputat un torneig extraordinari i una final molt competida, però un hat-trick de Maria Ramos ha decidit la balança i el Campionat d’Espanya per a l’amfitriona Andalusia.

La Selecció Andalusa ha entrat millor al partit. Durant els primers minuts han dominat i quan encara no havíem arribat al minut tres, ja guanyava Andalusia per 1 a 0. De mica en mica Catalunya ha anat agafant el to i ha tingut molt més protagonisme en el control del joc. Fruit d’això han arribat diverses ocasions de gol, però la falta de punteria feia que les andaluses a la mitja part dominessin el marcador per la mínima.

L’inici de la segona part ha estat calcat al de la primera. Només arrancar, el conjunt andalús ha marcat, tot i que prèviament Catalunya ha fet un pal. L’equip de Jordi Gay ha continuat lluitant i ha disposat d’algunes ocasions, però novament ha estat l’equip andalús qui ha fet el 3 a 1 quan quedaven poc més de 3 minuts. Gay ha intentat revertir la situació amb un temps mort, però altra vegada ha anotat Andalusia. Finalment, Kenya Hernández ha fet el definitiu 4 a 2 quan restaven 2 segons i Catalunya s’ha proclamat subcampiona d’Espanya!

Ha estat la segona final del Campionat d'Espanya del matí, després de la Benjamí i abans de l'Aleví masculí