Catalunya Aleví estrena l'any amb una derrota constructiva
FS Notícies | 27/01/2019
La selecció de Gerard Pusó ha signat aquest diumenge el seu debut aquesta temporada amb una desfeta amb regust positiu (2 a 3) davant de l'Infantil del Cornellà CFS.
Catalunya
2 - 3
CORNELLÀ CFS
Catalunya
Mark Checa, Jan Beumala, Aleix Estanyol, Pol Rodríguez, Juan Carlos Martínez, Lou William Marley, Julen Coleto, Pol López, Marc Carim, Julen Cepeda, Adrián Morales i Toni Rodríguez.
CORNELLÀ CFS
Gerard Sierra, David Garcia, Raul Pimienta, Eric Gonzalez, Mohamed Boullouh, Marcel Berlanga, Diego Gómez i Dani López.
1-3 Pol López (16') i 2-3 Lou Marley White (28').

1-0 Raul Pimienta (2'); 2-0 Èric González (5') i 3-0 Mohamed Boullouh (12').
Denís Moreno (àrbitre principal) i Míriam Garcia (àrbitra assistent).

Examen superat. La Selecció Catalana Aleví de Futbol Sala afrontava avui diumenge la seva primera pedra de toc del curs, una prova anomenada Cornellà CFS, l'equip Infantil, que ha ofert als jugadors de Gerard Pusó una presa de contacte de luxe amb la competició fora dels entrenaments habituals.

L’equip cornellanenc, dirigit per Guille Rodríguez a Primera Divisió, ha aprofitat la seva experiència i potencial físic per quallar uns primers minuts de partit sensacionals en què la Selecció s’ha vist envoltada de transicions, atacs verticals i facilitat per generar ocasions de perill. L’empenta del Cornellà en el primer tram de la primera meitat li ha permès avançar-se a l’electrònic amb un gol de Raül Pimienta al minut 2, una diana que ha arribat després d’un refús tímid de la defensa catalana i que he fet pujar el 0 a 1 al marcador. Els jugadors de Rodríguez tenien el partit justament on el volien i han tornat a trobar la porteria de Catalunya només tres minuts més tard. En aquesta ocasió ha estat Èric González qui ha posat el segell al segon gol del Cornellà. Ho ha fet amb una bona rematada a passada de Mohamed Boullouh que ha acabat al fons de la xarxa de Mark Checa (0-2).

El duel ha anat arribant a l’equador dels quinze primers minuts en un escenari on els papers dels dos equips han quedat molt ben definits. Els jugadors de Gerard Pusó volien la pilota per tal de poder generar perill a través d’una construcció pacient del joc, mentre que el Cornellà se sentia còmode esperant les pèrdues dels catalans per sortir ràpidament en contraatac. Precisament en una d’aquestes situacions ha arribat el tercer gol dels de Guille Rodríguez. L’ha signat el dorsal número 12, Mohamed Boullouh, que després d’assistir a Rodríguez en el 0 a 2, ha marcat el tercer pels seus en una jugada individual de transició en què ha superat el porter de Catalunya amb una definició per sota de les cames (0-3).

A la segona meitat, el combinat quadribarrat, sempre intentant generar oportunitats a partir del joc de combinació i de posició, ha donat un pas valent cap endavant i ha capgirat la tònica de la primera part. A diferència dels quinze primers minuts, els de Gerard Pusó no només han creat aproximacions a la porteria rival, sinó que aquesta vegada també les han materialitzat. Pol López ha reduït diferències pels catalans als vint segons de la represa amb un xut creuat que ha entrat a la dreta de la porteria dels cornellanencs (1-3).

Catalunya estava jugant els seus millors minuts de futbol sala. Els de Pusó mereixien un altre premi i aquest ha arribat en forma de gol al darrer minut i mig de partit. Una jugada individual d’Adrián Morales per banda ha acabat amb una pilota al segon pal que el jugador de l’Olimpyc Floresta, Lou Marley White, ha empentat a plaer per posar el 2 a 3 al marcador i per fer somiar amb la remuntada. Tot i l’esperança i les ganes que desprenia l'Aleví, els catalans no han pogut passar del 2 a 3 i han hagut d’acabar conformant-se amb una gran actuació plena d’aspectes positius.