Castella i Lleó goleja però no es classifica per a les semifinals
FS Notícies | 13/04/2022
La Selecció de Castella i Lleó ha guanyat 10 a 0 contra el País Basc però Ceuta es classifica per a les semifinals després del seu empat contra Melilla.
CASTELLA I LLEÓ
10 - 0
PAÍS BASC
Iker Ajronés, Hugo de la Peña, Luis Alonso, Adrián Revilla, Pablo Uribe, Enzo Mendez, Miguel Pérez, Mario Arribas, Mario Fernández, Zoiko Hernández, Daniel Valtuille i Diego Garcia
PAÍS BASC
Unai Ayala, Hugo Rojo, Mikel Jauregui, Aimar Duran, Xabier Fernández, Hugo Martín, Mikel Pandoo, Jeremy del Valle, Markel Rueda, Iraitz Iraola, Olhan Lopetegui i Aritz Bugia
1-0 Adrián Revilla (4'); 2-0 Zoiko Hernández (5'); 3-0 Adrián Revilla (17'); 4-0 Adrián Revilla (18'); 5-0 Mario Fernández (19'); 6-0 Luis Alonso (20'); 7-0 Zoiko Hernández (20'); 8-0 Luis Alonso (27'); 9-0 Enzo Mendez (31'); 10-0 Miguel Pérez (32')

Àrbitres principals: Guillem Alonso i Oscar Moreno        Àrbitre assistent: Nerea González

Golejada sense premi. La Selecció de Castilla i Lleó ha guanyat 10 a 0 contra el País Basc però no ha tingut el premi de les semifinals després de l'empat de Ceuta i Melilla que permet als de Ceuta acabar líders del Grup A.

Pel que fa al partit, la Selecció de Castella i Lleó l'ha dominat de principi a fi que a la primera part ja ha marxat amb un 7 a 0 al marcador. El Pais Basc nomes ha inquietat la porteria de Castella i Lleó amb dos o tres jugades de contraatac que el porter de Castella i Lleó ha resolt bé.

La segona part Castella i Lleó ha defensat molt bé per tal no encaixar gols per un possible empat entre seleccions, tot i això ha seguit el mateix guió i Castella i Lleó no s’ha relaxat amb el marcador ha favor i amb un joc de 4 molt dinàmic i ha dominat durant tota la segona part i ha augmentat la seva renta fins al 10 a 0 final. El País Basc en cap moment ha abaixat el braços i ho ha intentat fins al darrer segon.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.