Caràcter i orgull de Catalunya sub 14 femenina per proclamar-se campiona d'Espanya
FS Notícies | 10/03/2024
La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala guanya 4 a 2 davant la Comunitat de Madrid a la final del Campionat d'Espanya.

4 - 2
MADRID
Mila Pou, Aneu Isern, Desirée Bello, Elena Montoro, Emma Yeste, Judit Corsà, Maria Gonfaus, Urgell Isern, Daniela Guijarro, Kenya Hernández, Adriana Pons i Ariadna Alcaide
MADRID
Lídia Corchero, Saray Martínez, Daniella Amaro, Miriam Gaitan, Claudia Martínez, Lucía Corral, Celia Hermoso, Lucía Encabo, Itziar Fernández, Daniela García, Lucía Gómez i Paula Garcia

1-0 Judit Corsà (8'); 2-0 Kenya Hernández (12'); 3-0 Emma Yeste (17'); 4-0 Elena Montoro (19')

4-1 Clàudia Martínez (23'); 4-2 Daniella Amaro (24');
Àrbitres principals: Orbegozo Cantón i Sobral Moreno     Àrbitres assistents: Díez Gil

Un futur esperançador i un Campionat d'Espanya impecable. La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha guanyat 4 a 2 davant la Comunitat de Madrid i s'ha proclamat campiona d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Una victòria que ha arribat en un altre gran partit de les quadribarrades, que al descans ja guanyaven 2 a 0 i que, a l'inici de la represa, s'han col·locat 4 a 0. Només dos gols, de rebot, a l'equador de la represa, ha maquillat el marcador. A més, han estat els dos primers i únics gols en contra d'aquesta fase única, ja que la Selecció Catalana sub 14 femenina ha tancat amb un balanç de 25 gols a favor i 2 en contra. Victòria i festa de Catalunya marxant de Sanxenxo (Pontevedra) amb els dos Campionats d'Espanya: sub 12 i sub 14 femenins.

Domini durant el primer temps. La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha estat superior durant el primer temps. I és que les jugadores dirigides per Laia Fernández, que arribaven a la final sense encaixar cap gol en els quatre partits disputats, s'ha mostrat amb molta confiança i ha estat un atac i gol de Catalunya. I tot i que amb la defensa plantejada a mitja pista de Madrid ha provocat que Catalunya tingués problemes per trobar espais durant els primers instants, Judit Corsà ha tingut el primer amb un xut llunyà. Ha errat la primera, però a la segona, cap a porteria. I és que després d'una bona pressió i recuperació, Judit Corsà ha marcat l'1 a 0. I, a partir d'aquest moment, monòleg de Catalunya. Adriana Pons, amb un bon xut, ha tingut el segon i, a tres minuts pel descans i amb un xut exterior, Kenya Hernández ha marcat el segon. Encara abans del descans, Daniela Guijarro ha tingut el tercer després d'un bon contraatac conduït per Desirée Bello, però la pilota no ha entrat i al descans s'ha arribat amb el 2 a 0.

La Selecció Catalana sub 14 femenina de futbol sala ha continuat dominant a l'inici de la segona part, amb una forta pressió deixant a la Comunitat de Madrid sense idees en atac. I, a més, han continuat atacant amb criteri i després d'una gran acció col·lectiva, Emma Yeste ha marcat el tercer. Sense temps de reacció, i fruit d'una bona recuperació, Elena Montoro ha marcat el 4 a 0. El partit estava sentenciat, però dos gols, consecutius i similars de Madrid, amb xuts exteriors rebotats per defensores de Catalunya, ha col·locat el 4 a 2 al marcador amb 6 minuts per a disputar. La seleccionadora catalana, Laia Fernández, ha demanat temps mort demanant tranquil·litat i pausa en el joc. Dit i fet. Catalunya ha sabut gestionar els últims minuts amb ofici, tot i les sis faltes de Catalunya que ha permès a Madrid de gaudir d'un llançament de deu metres que s'ha estavellat al pal. Al final, 4 a 2 i eufòria de l'expedició catalana culminant una setmana per emmarcar.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.