Cara i creu del Cornellà i Llagostera a la Copa RFEF
Copes | 23/01/2019
El conjunt del Baix Llobregat tomba el Poblense a la tanda de penals i accedeix als quarts de final, mentre que el Llagostera diu adéu a la competició després de caure al camp del Conquense per 2 a 1.
UE Llagostera

El Llagostera cau derrotat per 2 a 1 davant d'un efectiu Conquense

Punt i final a la participació del Llagostera a la Copa RFEF. Després d’empatar 1 a 1 davant el Conquense al Camp Municipal de Llagostera en l’anada dels vuitens de final, el bloc gironí ha caigut derrotat per 2 a 1 en el partit de tornada disputat aquesta tarda a Osca. El Conquense s’ha avançat ràpidament en el marcador amb un gol de cap d’Iborra quan s’havia disputat un quart d’hora de joc. Després de diverses arribades perilloses del Llagostera, els locals han ampliat diferències gràcies a una rematada de cap de Moreno al 27’. Al segon temps, els gironins han posat una marxa més i han assetjat la porteria rival. Fruit d'aquesta insistència, Óscar Castellano, en l'última jugada del duel, ha marcat el definitiu 2 a 1 amb un llançament de falta directa. Malgrat això, aquest resultat deixa el Llagostera fora de la competició.

UE Cornellà

El Cornellà elimina el Poblense a la tanda de penals per 3 a 4 i es classifica per als quarts de final

El Cornellà ha obtingut el bitllet per disputar els quarts de final de la Copa RFEF després d'eliminar el Poblense a la tanda de penals per 3 a 4, i de guanyar 1 a 2 en el temps reglamentari. El partit ha començat de la pitjor manera per als interessos del bloc del Baix Llobregat. Al minut 12, Calonge ha avançat els locals amb una diana de falta. La reacció del Cornellà no s'ha fet esperar i, al minut 20, Abde ha empatat el duel finalitzant amb èxit un ràpid contraatac. Quan faltaven 16 minuts per al final del xoc, el mateix Abde ha anotat l'1 a 2 que enviava el partit a la pròrroga. Ja als penals, el Cornellà ha aconseguit el triomf per un ajustat 3 a 4.