Calendaris de la Primera Divisió Femenina, Divisió d’Honor i Preferent de futbol base
Futbol Femení | 22/07/2022
Les tres categories ja tenen disponible el calendari de la competició que s'iniciarà el cap de setmana del 17 i 18 de setembre en el cas de la Primera Femenina Amateur, i el 24 i 25 de setembre en la resta de categories.
Calendaris de la Primera Divisió Femenina, Divisió d’Honor i Preferent de futbol base

La Federació Catalana de Futbol ha publicat els calendaris de la Primera Divisió Femenina Amateur, de la Divisió d’Honor i de la Preferent en les diverses categories de futbol base. Les lligues a la Primera Femenina Amateur donaran el tret de sortida el cap de setmana del 17 i 18 de setembre, mentre que a la Divisió d'Honor i Preferent de futbol base ho faran el 24 i 25 de setembre.

La Primera Divisió Femenina Amateur estarà formada per un total de 36 equips, distribuïts en dos grups de 18 conjunts cadascun. El calendari de partits és el següent:

PRIMERA DIVISIÓ FEMENINA 2022-2023
GRUP 1
GRUP 2

Divisió d’Honor i Preferent de futbol base

En la nova temporada 2022-2023, tant en Juvenil com en Cadet i en Infantil, hi haurà quatre grups de 16 equips cadascun. En quant a la Divisió d'Honor Cadet i Infantil, ambdues categories estaran formades per un sol grup de 16 equips cada un. Així mateix, la lliga seguirà el mateix format i dates en la Preferent Aleví i Benjamí, en modalitat de Futbol-7, a la província de Barcelona.

Consulta els calendaris complets a continuació:

PREFERENT JUVENIL
GRUP 1
GRUP 2
GRUP 3
GRUP 4

 

PREFERENT FEMENÍ JUVENIL
GRUP 1

 

DIVISIÓ D'HONOR CADET
GRUP 1

 

PREFERENT CADET
GRUP 1
GRUP 2
GRUP 3
GRUP 4

 

DIVISIÓ D'HONOR INFANTIL
GRUP 1

 

PREFERENT INFANTIL
GRUP 1
GRUP 2
GRUP 3
GRUP 4

 

PREFERENT ALEVÍ (PROVÍNCIA DE BARCELONA)
GRUP 1
GRUP 2

 

PREFERENT BENJAMÍ (PROVÍNCIA DE BARCELONA)
GRUP 1
GRUP 2

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.