Bones sensacions de Catalunya Infantil femenina de futbol sala a l’empat davant Hospitalet Bellsport
FS Notícies | 16/02/2020
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha empatat a 1 davant l’Hospital Bellsport, Infantil masculí de la Divisió d’Honor Catalana, en un partit amb molta intensitat, amb bons minuts de la catalana i on el Bellsport ha empatat al darrer minut.
1 - 1
HOSPITALET BELLSPORT
Ona Solans, Tania Palomar, Noa Aguilar, Paula Villar, Lara Rodríguez, Clàudia Ciércoles, Laia Garriga, Carmen Bello, Xènia Casadó, Berta Solé, Silvia Cuartero i Sònia Cardona.
L'HOSPITALET BELLSPORT
Albert Folguera, David Carreño, Ivan Crespo, Mario Fogued, Alvaro Palacios, Marc Torres, Juan Carlos Martínez, Guillem Parra, Marc Balaguer, Pol Matencio, Ivan Pérez i Lucas Sálazar.
1-0 Sònia Cardona (16');

1-1 Mario Fogued (29');
Adrián Díaz Soto (àrbitre principal) i Pau Garre Garcia (jutge de taula)

Empat final amb bones sensacions. La Selecció Catalana Infantil Femenina de futbol sala ha disputat el segon amistós de la temporada al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló contra l’Hospitalet Bellsport, Infantil masculí de la Divisió d’Honor Catalana, i que ha finalitzat amb empat a 1. La catalana ha estat la dominadora de la pilota, protagonista en atac i ha sabut defensar el resultat favorable fins al darrer minut, quan ha arribat l’empat del Bellsport. I és que només començar la represa, Sònia Cardona ha obert la llauna del marcador amb un xut potent, un resultat que han defensat fins als darrers instants. Les jugadores, dirigides per Jordi Barrero, han deixat bones sensacions davant un rival exigent i combatent durant tot l’enfrontament.

Qualitat, ocasions de gol però marcador a zero. Catalunya Infantil femenina de futbol sala ha iniciat l’enfrontament amb les idees molt clares en atac, dominant la pilota i fent moure en defensa a l’Hospitalet Bellsport. Sònia Cardona ha estat la primera a provar porteria amb un xut potent que no ha trobat companya al segon pal, mentre que el Bellsport ha creat perill amb les jugades d’estratègia i sortint al contraatac. Poc abans del descans, Clàudia Ciércoles ha tingut el primer a les seves cames, però s’ha topat amb el porter rival per mantenir el marcador amb empat a zero, resultat amb el qual els jugadors i jugadores han anat a vestidors.

Gol només començar, a defensar, i empat al darrer minut. El començament de la segona part ha tingut el mateix guió, amb Catalunya intentant trobar forats a la teranyina defensiva del Bellsport i amb Carmen Bello com a protagonista de la primera clara ocasió de gol. Tot i això, ha estat Sònia Cardona l’autora de l’1 a 0. Ha estat en un atac ràpid i vertical que Cardona, amb cama esquerra, ha pogut superar el porter visitant per obrir la llauna del marcador. La mateixa Sònia ha tingut el segon, però ha perdonat i el Bellsport ha crescut. Ivan Crespo ha errat un 2 contra 1 davant la portera catalana i Pol Matencio ha estavellat la pilota al pal al llançament d’una falta. Les quadribarrades han sabut defensar el marcador fins al darrer minut de partit, quan Mario Fogued, a 30 segons pel final, ha establert l’empat definitiu.

Abans del partit de la Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala, s’ha exercitat al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló la Selecció Catalana Benjamí, sota les ordres de Jordi Barrero. Els jugadors catalans s’han vestit de curt per a exercitar-se i continuar amb la preparació de la Fase Única dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que disputaran del 26 al 26 d’abril.