Bones sensacions amb les victòries dels combinats masculí i femení sub 12 contra Castella-La Manxa
Notícies Generals | 22/03/2024
En la segona jornada de la fase de grups, ambdós equips han aconseguit el primer triomf al campionat.

Acabat el primer dia de la Fase Única del Campionat d’Espanya sub 12 amb bon gust de boca. Les Seleccions Catalanes sub 12 masculina i femenina han guanyat Castella-La Manxa en els duels corresponents a la segona jornada de la fase de grups disputats aquesta divendres a la tarda. El combinat femení ha vençut per la mínima (0-1), mentre que el conjunt dirigit per Rafa Beltran ho ha fet de forma contundent amb un 1-5. El vicepresident, Jordi Bonet, ha encapçalat una expedició de la Federació Catalana de Futbol per assistir als partits en directe.

RESUMS SELECCIÓ CATALANA SUB 12 MASCULINA I FEMENINA
CASTELLA-LA MANXA VS FEMENÍ SUB 12 (0-1) RESUM
CASTELLA-LA MANXA VS MASCULÍ SUB 12 (1-5) RESUM

Triomf amb ofici de la sub 12 femenina (0-1)

El millor desllorigador d’un partit és marcar un gol aviat i és el que ha aconseguit la Selecció dirigida per Jaume Comellas. Lola Llopis ha rematat a la perfecció una centrada lateral en el minut 7. Catalunya ha dut el pes del partit amb el domini de la possessió, però tampoc ha generat un gran volum d’ocasions en el primer temps. La més destacable ha estat un xut per sobre el travesser de Clara Pellicero.

A la represa, el duel ha augmentat en revolucions i intensitat. La portera catalana, Ainhoa Corral, ha volat per evitar el gol manxec en un tir de falta. Les quadribarrades han fet un pas endavant a la recerca del gol de la sentència. Laia Cendrero ha estavellat una pilota al travesser en els darrers compassos i Júlia Reixach ha vist com la portera rival evitava el gol amb una bona intervenció.

Finalment, la Selecció Catalana sub 12 femenina ha segellat el triomf per la mínima, el primer del campionat. Les quadribarrades sumen 4 punts després de disputar les primeres dues jornades de la fase de grups. El següent compromís serà aquest dissabte al matí contra Galícia (09.30h).

FITXA TÈCNICA
CASTELLA-LA MANXA: Valeria, Doaa, Naiara, Sara, Carmen, Jara, Elia i Irene. També han jugat Gema, Sofia, Mariya, Sara, Carmen i Judith.
CATALUNYA: Clara, Fuentes, Laia, Irene, Elsa, Lola, Alexia i Valentina. També han jugat Ainhoa, Abril, Gal·la, Elia, Julia i Aum.
Gol: 0-1 Lola Llopis (7')

Contundent golejada del combinat masculí (1-5)

Amb el mateix guió que el partit de les catalanes, la Selecció Catalana sub 12 masculina ha obert la llauna en el minut set amb un potent xut creuat d’Aliaksei Mayorau. El conjunt dirigit per Rafa Beltran no ha deixat de pitjar l’accelerador en cap moment. David Moreno ha avisat amb un xut de falta i poc després ha marcat Arturo Garcia amb un cacau des de la frontal de l’àrea.

Al descans s’ha arribat amb el 2 a 0 favorable als catalans contra Castella-La Manxa. En la segona meitat, l’inici ha estat immillorable amb la diana de David Moreno després de culminar una gran jugada individual. Només havien transcorregut dos minuts de la represa.

Castella-La Manxa ha reaccionat amb el gol de Pablo Garcia, però ha estat el toc d’atenció perquè els quadribarrats no abaixessin la guàrdia. En els darrers minuts, Alan Guerra i Elhadji Ibrahima han confirmat la golejada. Primera victòria del campionat per la Selecció Catalana sub 12 masculina, que suma tres punts després de les dues jornades de la fase de grups de la Fase Única del Campionat d’Espanya. El pròxim partit serà aquest dissabte al matí contra Galícia (10:35h).

CASTELLA-LA MANXA: Luisen, Hugo, Cesar, Alonso, Daniel, Jose, Dario i Manuel. També han jugat Alvaro, Alberto, Gabriel, Pablo, Alejandro i Alvaro.
CATALUNYA: Ander, Alan, Perez, John, Arturo, David, Ibrahima i Aliaksei. També han jugat Marc, Jan, Karim, Mario i Victor.
Gols: 0-1 Aliaksei Mayorau (7'), 0-2 Arturo Garcia (16'), 0-3 David Moreno (22'), 1-3 Pablo Garcia (25'), 1-4 Alan Guerra (35') i 1-5 Elhadji Ibrahima (40').