Bona imatge d’una lluitadora Catalunya davant d’un rocós Espanyol
La Selecció Catalana sub 18 femenina ofereix sensacions positives malgrat caure derrotada contra un rival de Primera Divisió Nacional Femenina a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.
RCD ESPANYOL
3 - 0
Mariajo Pons, Berta Pujadas, Inés Juan, Carola García, Cristina Baudet, Leticia Sevilla, Brenda Pérez, Pilar Garrote, Debora Salvatori, Ayaki Shinada i Dulce Quintana. També han jugat: Estíbaliz Torralbo, Paloma Fernández, Dominika Conc, Xènia Pérez i Esther Solà.
Maria Subies, Laura Ariza, Laia Parera, Judit Viñas, Maria Molina, Marta Llopis, Elena Julve, Laura Galcerán, Clàudia Pina, Maria Llompart i Ainhoa Marín. També han jugat: Paula López, Montserrat Quesada, Aida Esteve, Sara Extremera, Paula Gutiérrez i Ariadna Sánchez.
Cristina Baudet (1-0, 28’); Esther Solà (2-0, 80’); Pilar Garrote (3-0, 82’).

Ylenia Sánchez Miguel (àrbitre principal), Mariona Peralta Geis i Paula Bellido Márquez (àrbitres assistents).

Els primers compassos del duel han estat marcats per un lleuger domini d'un Espanyol més poderós físicament, tot i que Catalunya ha frenat els seus atacs gràcies a una defensa intensa amb constants ajudes. Amb els pas dels minuts, les de Natàlia Arroyo han aconseguit jugar més temps en camp contrari a través de llargues possessions. En un ràpid contraatac, la blanc-i-blava Pilar Garrote ha provat sort amb un tir llunyà que ha impactat en el travesser.

La Catalana ha tingut la possessió de la pilota i la iniciativa en el joc, malgrat que ha trobat dificultats per superar un rocós Espanyol. Al minut 28, el conjunt blanc-i-blau ha inaugurat el marcador gràcies a una diana de Cristina Baudet que ha finalitzat, des de l'interior de l'àrea, una bona jugada col·lectiva. La reacció de la Selecció ha estat immediata amb un potent xut de Maria Llompart que una defensa local ha rebutjat. A les acaballes del primer temps, Maria Subies ha evitat el 2 a 0 en un tir de Brenda Pérez amb una gran aturada.

En la represa, la Selecció ha donat un pas endavant amb l’objectiu d’intentar anivellar el xoc al més aviat possible. Ainhoa Marín ha intentat sorprendre Mariajo Pons amb un xut llunyà que ha sortit desviat per poc. Per la seva part, l’Espanyol ha acaronat la segona diana de l’encontre amb un tir des de la frontal de l’àrea de Brenda Pérez que una defensora catalana ha pogut desviar en el darrer moment.

La Selecció ha seguit atacant amb ràpides triangulacions en camp rival. Clàudia Pina, molt vigilada per les defensores blanc-i-blaves, ho ha intentant amb un xut a la mitja volta que ha sortit per sobre el travesser. Quan faltaven deu minuts per al final, Esther Solà ha aprofitat una passada en profunditat de Paloma Fernández per batre Montserrat Quesada amb un xut sec al primer toc. Dos minuts més tard, Pilar Garrote ha anotat el definitiu 3 a 0 finalitzant una bona acció individual.