Bon joc i classificació pels quarts de final de les Seleccions Catalanes sub12 masculina i femenina
Notícies Generals | 23/03/2024
Els dos combinats han acabat en la primera posició del grup i s'enfrontaran a Navarra en els quarts de final d'aquesta tarda.

Tres victòries consecutives i passi als quarts de final. Després de començar la fase de grups sense victòria per cap de les dues seleccions en l’estrena del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub12, tant l’equip masculí com el femení s’han refet. En la jornada matinal d’aquest dissabte, els nois dirigits per Rafa Beltran han guanyat a Galícia (0-2) i les Illes Canàries (2-1). Per altra banda, el combinat femení entrenat per Jaume Comellas ha superat les gallegues per 0 a 3 i les canàries per 5 a 0.

Aquesta tarda serà el torn de la disputa dels quarts de final. La Selecció Catalana masculina sub12, que ha acabat en primera posició la fase de grups, s’enfronta a Navarra a partir de les 19.15h, mentre que el combinat femení, també primer de grup, jugarà a les 18.00h, contra el mateixa Selecció Navarresa.

Galícia 0-3 Selecció Catalana femenina sub12

L’equip entrenat per Jaume Comellas ha estat molt superior a Galícia en el primer partit d’aquest dissabte. Irene Martínez ha avançat en el marcador a les catalanes ràpidament en el minut 5. Poc després, Laia Cendrero, amb una espectacular jugada individual, ha fet el segon. A la represa, per a tancar el resultat, Elsa Campos ha caçat una pilota morta dins l’àrea per a fer el tercer i definitiu.

FITXA TÈCNICA
GALÍCIA: Rocío, Lucia, Erika, Yaiza, Noa, Valeria, Paula i Bea. També han jugat Lía, María, Noa, Eva i Maria.
CATALUNYA: Clara, Fuentes, Laia, Irene, Lola, Julia, Alexia i Valentina. També han jugat Ainhoa, Abril, Elsa, Gal·la, Elia i Aum.
GOLS: 0-1 Irene Martínez (5’), 0-2 Laia Cendrero (7’), 0-3 Elsa Campos (25’)

RESUMAQUÍ

Galícia 0-2 Selecció Catalana masculina sub12

Els quadribarrats han començat el partit amb molta intensitat i abans del primer minut han pogut obrir la llauna. Els primers compassos han estat de rauxa catalana en què pels gallecs el seu millor jugador ha estat el porter, Iker Ríos. Amb el pas del temps el duel s’ha travat, però Carles Pérez, poderós en el joc aeri, ha pogut estrenar el marcador just abans del descans. En la segona part, David Moreno, ben col·locat dins l’àrea, ha aprofitat un rebot per a fer el gol de la tranquil·litat pels futbolistes entrenats per Rafa Beltran.

GALÍCIA: Iker, Iago, Enzo, Lucas, Hugo, Iago, Alexis i Iago. També han jugat Adrian, Nicolas, Manuel, Lucas, Alonso i Ivan.
CATALUNYA: Ander, Alan, Perez, John, Arturo, David, Mario i Ibrahima. També han jugat Efren, Marc, Jan, Karim, Victor i Aliaksei.
GOLS: 0-1 Carles Pérez (16’), 0-2 David Moreno (23’)
RESUMAQUÍ

Selecció Catalana femenina sub 12 5 - 0 Illes Canàries

Parit rodó de les de Jaume Comellas per posar la cirereta a la fase de grups. Un inici fulgurant ha encarrilat la victòria catalana en la darrera jornada de la fase de grups. Júlia Reixach i Clara han situat el 2 a 0 abans dels 10 minuts. Una passada a l'espai de Lola l'ha tornat a connectar la blaugrana Júlia per signar el seu doblet personal abans del descans. En la primera jugada de la represa, Lucía Fuentes ha rematat al fons de la xarxa una acció de pissara des del córner. El millor gol del partit ha arribat a les botes de Laia Cendrero. Xut de falta directa, des de 20 metres, que es cola lluny de l'abast de la portera canària. La Selecció Catalana sub 12 femenina accedeix als quarts de final de la competició sense haver concedit ni un sol gol.

CATALUNYA: Clara, Lucía Fuentes, Laia, Irene, Lola, Júlia, Alèxia i Valentina. També han jugat Ainhoa, Abril, Elsa, Èlia i Aum.
GOLS: 1-0 Júlia Reixach (2'), 2-0 Clara (9'), 3-0 Júlia Reixach (13'), 4-0 Lucía Fuentes (22'), 5-0 Laia Cendrero (23')
RESUMAQUÍ

Selecció Catalana masculina sub 12 2 - 1 Illes Canàries

Tirant d'èpica: primers de grup i classificats per als quarts de final. Canàries ha sortit amb determinació i ha generat les primeres arribades clares. Als 10 minuts, David Romero ha estavellat un xut al travesser i el porter visitant ha atarapat la pilota sobre la línia de gol. Uns minuts de fantasia de l'esquerra de seda de Moreno. Les Illes Canàries han posat a prova el porter català Ander, que amb dues aturades de mèrit ha evitat el 0 a 1 al primer temps.

Els gols s'han fet esperar. El primer ha estat obra d'Ibrahima després de culminar una gran assistència. Pràcticament de forma consecutiva ha empatat Yotuel gràcies a un xut bombejat des de camp propi. El gol d'or català l'ha marcat Alan en una bona jugada trenada dels de Rafa Beltrán

CATALUNYA: Ander, Alan, Pérez, John, Arturo, David, Mario i Ibrahima. També han jugat Efren, Marc, Jan, Víctor i Aliaksei.  .

GOLS: 1-0 Ibrahima (27'), 1-1 Yotuel (28'), 2-1 Alan (35')