Autonomia, maduresa, personalitat... ser àrbitre de futbol sala
FS Notícies | 09/06/2021
Aquest estiu, apunta’t al Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala que es farà en format presencial en 9 seus de la Federació Catalana de Futbol.
Autonomia, maduresa, personalitat... ser àrbitre de futbol sala

Seguir formant i augmentar el nombre d'àrbitres de futbol sala. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala manté obertes les inscripcions pel Curs d’Àrbitres i d’Àrbitres Assistents de futbol sala d’aquest estiu. Un curs en què no només s'aprendran les regles del joc, els protocols dels àrbitres, i a redactar bé les actes, sinó que també s'aprendrà a ser esportista i a evolucionar com a persona. I és que ser àrbitre vol dir autonomia, maduresa, personalitat i prendre decisions. Ser àrbitre és un aprenentatge constant en l’àmbit personal, exercint com un esportista més a la pista i realitzant una activitat remunerada.

Si estàs interessat a formar-te, fes clic AQUÍ.

En l'actualitat, el CTAFS està format per un total de 601 àrbitres de futbol sala, dividits en 505 àrbitres i 96 àrbitres assistents, amb una edat mitjana de 25 anys.

COMITÈ TÈCNIC D’ÀRBITRES DE FUTBOL SALA
ÀRBITRES 505
ÀRBITRES ASSISTENTS 96
TOTAL ÀRBITRES 601

Una evolució notable en els darrers anys, ja que la temporada 2019-2020 hi havia 570 àrbitres, 36 més que la temporada anterior. Per tant, en dues temporades, el CTAFS ha tingut un creixement de 67 àrbitres.

EVOLUCIÓ DEL CTAFS
TEMPORADA TOTAL ÀRBITRES
2018-2019 534
2019-2020 570
2020-2021 601

A més, el CTAFS també ha registrat un creixement pel que fa al nombre de noies que en formen part. La campanya #Orgullosa de la Federació Catalana de Futbol ha suposat un bon impuls que es veu reflectit en una gran evolució. Del total dels àrbitres de futbol sala de Catalunya, les noies són un 14% del total (83 àrbitres), de les quals 43 són àrbitres principals i 40 són àrbitres assistents.

NOIES DINS DEL CTAFS
ÀRBITRES ASSISTENTS 40
ÀRBITRES PRINCIPALS 43
TOTAL ÀRBITRES 83

Si vols formar part del col·lectiu arbitral la temporada vinent, apunta’t al Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala, que s’impartirà durant el mes de juliol, en dos torns, de dilluns a dijous.

Si estàs interessat a formar-te, fes clic AQUÍ.

DATES CURS
1r torn: del 5 al 15 de juliol de 2021
2n torn: del 19 al 29 de juliol de 2021
HORARI CURS
De dilluns a dijous, de 19.00 a 22.00 hores

El curs serà en format presencial i es distribuirà a 9 seus diferents arreu de Catalunya, tots ells a les delegacions territorials de l’FCF:

SEUS CURS ÀRBITRE I ÀRBITRE ASSISTENT FUTBOL SALA

DELEGACIÓ

POBLACIÓ ADREÇA
Baix Llobregat Cornellà de Llobregat C/ del Gironès, 7-9
Barcelona Barcelona C/ Sicília, 93-97
Catalunya Central Manresa C/ Fra Jacint Coma i Galí Octagonal, 13 Escala 5. Local 47 Font dels Capellans
Girona Girona C/Can Pau Birol , 16 1er Pol. Mas Xirgu II
Lleida Lleida C/ Riu Besòs, 8
Maresme Mataró C/ Alcalde Josep Abril, 9 1r 1a
Tarragona i Terres de l’Ebre Tarragona C/ Soler, 24 Entresòl A
Vallès Occidental Sabadell C/ Apulia, s/n (Edifici Olímpia)
Vallès Oriental Granollers C/ Avda Europa , 21

Una vegada realitzada la inscripció online, per tal de poder dur a terme la formació del Curs d’Àrbitres de Futbol Sala caldrà realitzar el pagament corresponent a la inscripció.

PREUS CURS D'ÀRBITRES DE FUTBOL SALA
INSCRIPCIÓ MASCULINA 60€
INSCRIPCIÓ FEMENINA (*) 30€

(*) Continuant amb la campanya #Orgullosa, impulsada des de l’FCF, la qual aposta pel futbol sala femení, les noies que vulguin realitzar aquest curs rebran una subvenció del 50%.En el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala s’impartiran les següents matèries: regles del joc, acta online, protocol previ del partit, psicologia arbitral i part pràctica.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.