Assaig de nivell entre Catalunya sub 19 femenina i l'AE Penya Esplugues
FS Notícies | 14/03/2022
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat el quart amistós de la temporada davant l’AE Penya Esplugues, de Primera RFEF Futsal femenina, amb victòria visitant per 1 a 2.
1 - 2
AE PENYA ESPLUGUES
Daniela Salvat, Júlia Sanz, Aina Torrents, Paula Guix, Laia Rojo, Laura Torres, Clàudia Prats, Emma Cardona, Clàudia Hernández, Sandra García, Coral Amate i Elisabet Santamaria
Noe, Clara Sitjas, M. Collado, Marta, Ruth Aurín, Berta Velasco, Pilar, Laia Beltran, Cèlia, 'Martita', Alba

1-0 Daniela Salvat (7');

1-1 Alba (36'); 1-2 Alba (37');
Àrbitres principals: Jordi Rodríguez i David Sagrera        Àrbitre assistent: Jinmao Zhan

Tornen els amistosos. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat aquest vespre el quart amistós de la temporada davant l’AE Penya Esplugues, de Primera RFEF Futsal femenina, al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló. Una prova exigent que ha servit per provar diferents situacions del joc, com ara atacs amb superioritat o la càrrega de faltes. Durant els primers trenta minuts, amb situació de joc real, la catalana s'ha imposat però, en el joc amb situacions especials, l'AE Penya Esplugues ha aconseguit remuntar el matx. A la tanda de penals, les quadribarrades també s'han imposat en què ha estat una prova exigent i de nivell per la catalana.

La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat una bona primera part, amb personalitat i valentia amb la pilota als peus i trobant amb rapidesa zones de finalització. Davant s’ha trobat a un Penya Esplugues vertical, amb Ruth Aurín creant bones conduccions. L’únic gol del primer temps l’ha marcat Daniela Salvat per Catalunya, que ha aprofitat un rebot dins l’àrea per empènyer la pilota i marcar el primer.A la represa, el partit s’ha convertit en una sessió d’entrenament pels dos equips, ja que han provat diferents superioritats, amb càrregues de falta pels dos equips i finalitzant amb una tanda de penals. Amb aquest escenari de partit, l’AE Penya Esplugues ha remuntat per mitjà d’un doblet d’Alba establint el definitiu 1 a 2 i per seguir provant diferents situacions per la quadribarrada dirigida per Jordi Barrero

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.