Arriben les Finals de Copa Territori a Girona, a Lleida i a Tarragona
FS Notícies | 12/02/2020
Aquest diumenge 16 de febrer es disputaran a Girona, a Lleida i a Tarragona, les finals de la Copa Territori, per categories, que determinaran els equips que es classificaran per a participar en la Copa Catalunya de Futbol Sala.
Arriben les Finals de Copa Territori a Girona, a Lleida i a Tarragona

Entrar a la Copa Catalunya de Futbol Sala, el principal objectiu. El diumenge 16 de febrer de 2020 es disputaran les grans finals, per categories, a les delegacions de Girona, Lleida i de Tarragona, que determinaran els equips que disputaran la Copa Catalunya de Futbol Sala.

I és que la Copa Catalunya és una competició amb un inici dividit per delegacions, on Girona, Lleida i Tarragona realitzen la coneguda Copa Territori i a partir d’aquí, per categories, en surt el campió de cada delegació que aconsegueix entrar dins d’una ronda especifica de la Copa Catalunya de Futbol Sala, amb tots els equips del territori català.

La delegació de Girona serà la primera a vestir-se de curt i iniciar les seves finals. El Pavelló Municipal de Quart serà la seu d’una jornada de futbol sala que començarà a les 9.30 hores i que finalitzarà amb la Final Sènior.

A continuació es detalla el calendari de partits corresponents a les finals de la Copa Girona de Futbol Sala  per categories:

FINALS COPA TERRITORI A GIRONA
HORA CATEGORIA
9.30 hores Final Benjamí
11.00 hores Final Infantil
12.30 hores Final Sènior femení
15.00 hores Final Aleví
16.30 hores Final Cadet
18.00 hores Final Juvenil
19.45 hores Final Sènior

El mateix diumenge 16 de febrer, el Pavelló Municipal de Balaguer serà l’escenari de les finals de la Copa Lleida de Futbol Sala on es disputaran les esperades finals per determinar els campions lleidatans:

FINALS COPA TERRITORI A LLEIDA
HORA CATEGORIA
10.00 hores Final Cadet femení
11.15 hores Final Benjamí
12.30 hores Final Aleví
13.45 hores Final Infantil
15.00 hores Final Cadet
16.15 hores Final Juvenil
17.30 hores Final Sènior femení
19.00 hores Final Sènior

També el diumenge es disputaran les grans finals a la delegació de Tarragona. En aquest cas, el Pavelló Olímpic Municipal de Reus acollirà les grans finals que decidirà els campions tarragonins i els equips que disputaran la Copa Catalunya de Futbol Sala.

FINALS COPA TERRITORI A TARRAGONA
HORA CATEGORIA PISTA
12.30 hores Final Benjamí Pista 1
15.30 hores Final Aleví Pista 2
16.00 hores Final Cadet Pista 1
17.00 hores Final Infantil Pista 2
17.30 hores Final Juvenil Pista 1
18.30 hores Final Sènior femení Pista 2
19.30 hores Final Sènior Pista 1

Tots els vencedors de la Copa Territori es classifiquen per la Copa Catalunya de Futbol Sala entrant directament a la ronda de setzens de final en totes les categories, a excepció de la Sènior masculina, que entren a la 4a ronda.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.