Arriba la quarta edició del Campus de futbol sala
FS Notícies | 07/12/2023
Una nova edició del Campus de futbol sala s’està preparant per l’estiu, obrint les seves inscripcions. La millor forma de divertir-se mentre practiques i aprens molt de futbol sala.
Arriba la quarta edició del Campus de futbol sala

Diverteix-te practicant el futbol sala. L’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala de la Lliga Catalana de Futbol sala de l’FCF, organitza, de cara a l’estiu, una nova edició del Campus de futbol sala.

L’objectiu del campus consisteix en la millora dels fonaments tècnics i tàctics individuals, en el desenvolupament de les capacitats bàsiques de cada jugador i jugadora, així com en fomentar la cohesió de grup a través d’activitats aquàtiques i grupals, amb la presència dels seleccionadors catalans de futbol sala.

Arriba la 4a edició del Campus de futbol sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala, del 14 al 20 de juliol de 2024, mantenint la instal·lació de les temporades anteriors, en un espai natural molt adient per la pràctica esportiva, com és l’Alberg la Bruna de la Codina, a Bellver de Cerdanya.

Les dates del IV Campus de futbol sala són les següents:

DATES IV CAMPUS DE FUTBOL SALA
Del 14 al 20 de juliol de 2024

A continuació es detallen les categories, per edats, que inclou aquest IV Campus de futbol sala:

CATEGORIES IV CAMPUS DE FUTBOL SALA
CATEGORIA ANY NAIXEMENT
Benjamí masculí i femení Anys 2014-2015
Aleví masculí i femení Anys 2012-2013
Infantil masculí i femení Anys 2010-2011
Cadet femení Anys 2008-2009
Juvenil femení Anys 2005-2006-2007

El preu del IV Campus de futbol sala és de 370€ i inclou estada en règim de pensió completa, assegurança d’accidents, equipació oficial del campus i servei de bus.

PREUS IV CAMPUS DE FUTBOL SALA
DIES PREU PACK INCLÒS
Del 14 al 20 de juliol de 2024 370€ 1 pack de roba esportiva

Seguint amb la línia de les últimes edicions, i amb l'objectiu d'ajudar a les famílies, el pagament es pot efectuar de forma parcial, és a dir, fraccionant-ho en 3 terminis, o bé, de forma total.

Les inscripcions ja estan obertes per apuntar-se al IV Campus de futbol sala:

INSCRIPCIONS IV CAMPUS DE FUTBOL SALA
INSCRIPCIONS IV CAMPUS DE FUTBOL SALA AQUÍ

Les places són limitades i el termini d’inscripció finalitzarà amb l’exhauriment de les places. La seva admissió serà per ordre d’inscripció i de pagament. En cas de no entrar, hi haurà llista d’espera.

Continuant amb el mateix format que les temporades anteriors, l’Àrea Esportiva ha organitzat, juntament amb el Campus de futbol sala, les Jornades de Perfeccionament de futbol sala durant les dates estiuenques. Una oferta formativa molt completa que permet aprofundir i perfeccionar el futbol sala una vegada finalitzada la competició de lliga.

ACTIVITATS ÀREA ESPORTIVA I DE SELECCIONS CATALANES
ACTIVITAT DATES SEU
IV Campus de futbol sala  Del 14 al 20 de juliol de 2024 Bellver de Cerdanya
III Jornades de Perfeccionament de futbol sala Del 28 de juny al 2 de juliol de 2024 Amposta

Per a qualsevol dubte o aclariment queda habilitat el correu electrònic campuslcfs@fcf.cat i el telèfon 620416018.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.