Aragó sub 20 debuta amb victòria al Campionat d'Espanya
FS Notícies | 03/01/2019
El combinat aragonès sub 20 ha hagut de treballar molt per endur-se el primer triomf del Campionat d'Espanya sub 20 i sub 17 de futbol sala davant d'una Canàries amb molt d'ofici que ha lluitat fins al final del partit.

Canàries
1 - 2
Aragó
Canàries
Raquel Cabrera, Gema Romero, María del Carmen Cruz, Nayara Dávila, Alba Lorenzo, Yaneysi del Carmen Ramírez, Alba María Canino, Lucía Nayara López, Andrea María Santana, Amanda Santana, Vanessa del Carmen Caballero i Karen Afonso González.
Aragó
Ainhoa Malo, Alba Romero, Nerea Luna, Marta Baztan, Alba Gálvez, Lucía Guillén, Sheila González, María Barcelona, Andrea Sánchez, Marta Ibáñez, Ruth Larrosa i Sara Valdivia.
1-1 Vanessa del Carmen Caballero (14')

0-1 María Barcelona (7') i 1-2 Alba Romero (37')
Alba María Canino (34')

Manuel Titos i Joaquín Rodríguez (àrbitres principals) i Ana Carretas Escalona (àrbitre assistent).

Intercanvi de cops en l'estrena de les sub 20. Les jugadores aragoneses han sortit més endollades des del xiulet inicial i ho han aprofitat per envestir la porteria canària una vegada rere l'altra durant els primers compassos del partit. L'empenta de les jugadores de Luis Ángel Corredera ha tingut recompensa al minut 7, quan María Barcelona ha avançat a la seva selecció (0-1) després de connectar una molt bona rematada des del límit de l'àrea que ha acabat al fons de la xarxa de les Canàries.

Sense aixecar el peu de l'accelerador, Aragó ha continuat imprimint intensitat i pressió sobre l'àrea canària, però han estat les insulars qui han contraatacat l'onada de joc rival, amb una diana de Vanessa del Carmen Caballero (1-1), quan pitjor ho estava passant el combinat dirigit per Cristina Gimeno. Amb l'1 a 1, la Selecció Canària ha seguit traient el cap amb valentia i ha continuat amenaçant la porteria aragonesa, però les dues defenses s'han imposat als dos atacs i la primera meitat ha acabat amb taules (1-1).

Igual que a l'inici del matx, Aragó ha signat, novament, una gran posada en escena després del seu pas pels vestuaris. El combinat de Corredera ha exigit la defensa canària amb diverses accions que podrien haver acabat en gol. Tanmateix, la manca d'encert aragonès ha permès al conjunt canari fer-se més fort a mesura que passaven els minuts. Les jugadores de Gimeno han tornat a sentir-se còmodes sobre el parquet del Municipal Sabadell Nord i han aconseguit generar novament atacs ben trenats que han estat a punt de trobar premi. Al minut 9 de la segona meitat, la canària Andrea Sánchez ha estat a punt de capgirar el lluminós amb el 2 a 1, però el seu xut ha anat al travesser i ha sortit desviat.

El matx s'ha anat obrint a mesura que s'anaven consumint els segons, i ha estat en aquest escenari de caixa o faixa on Aragó ha tornat a colpejar. Ho ha fet al minut 37 amb un molt bon gol des de més enllà de l'àrea gentilesa d'una Alba Romero que ha engaltat una gran rematada (1-2). Sense massa temps per pair l'1 a 2, la selecció de Cristina Gimeno ha continuat picant pedra per tornar a empatar el partit, però les aragoneses han defensat molt bé el resultat i s'han acabat enduent el peix al cove.

Per tal de poder seguir tant els resultats dels partits, com les notícies relacionades amb aquesta Fase Prèvia, així com les galeries d’imatges de tots els enfrontaments, estarà disponible un apartat específic que es pot accedir a través del bàner situat a la portada del web federatiu, o bé, fent clic aquí.