Aragó guanya i es classifica per la Fase Final
Notícies Generals | 29/01/2017
Aragó i Castella i Lleó han protagonitzat un duel intens i molt igualat, però ha estat Aragó qui finalment s’ha endut la victòria i s’ha classificat per la fase final del Campionat d’Espanya.

ARAGÓ, 3: Izarbe Tricas, Marta Garcia, Sonia Ibáñez, Laura Rivera, Cristina Gallego. També han jugat: Judit Villalba, Lucía Vicente, Julia Sanz, Laura Boix, Ana Sanz, Sara Valdívia, Marta Baztan.

CASTELLA I LLEÓ, 2 : Miriam Aragoneses, Verónica Mateos, Celia Pascual, Carmen Herrero, Patricia OLiveros. també han jugat: Irene Garcia, Maria Álvarez, Beatriz Garcia, Tamara Rubio, Andrea Calleja, Maria Rosa Santamaría i Elena González.

Gols primera part: Beatriz Garcia  (1-0, min. 4); Sonia Ibáñez (1-1, min. 5); Carmen Herrero (1-2, min. 5); Ana Sanz (2-2, min. 9)

Gols segona part: Laura Boix (3-2, min. 28)

Targetes grogues: Julia Sanz (min. 31)

Àrbitres: Carles Garcia Farré, Ignasi Velasco Casals

Àrbitres Assistent: Víctor Pasamontes Remisa

Espectadors: 100 persones, aproximadament.

El parit ha començat amb molta intensitat per part d’ambdues seleccions. En els primers minuts s’ha trobat més còmode Castella i Lleó i ha gaudit de més arribades a porteria. Poc a poc Aragó ha anat agafant ritme fins que, amb un xut exterior al minut 4, desviat per Beatriz Garcia, ha entat la pilota en pròpia porta, avançant Aragó en el marcador. Castellà i Lleó no ha abaixat la seva intensitat i, amb un xut desviat per la jugadora Sonia Ibáñez al minut 5, ha fet pujar al marcador l’empat. Aquest gol ha esperonat a Castella i Lleó, que de seguida ha tornat a marcar un gol de les botes de Carmen Herrero al minut 5.

Aragó, conscient que aquest resultat no li era favorable per la classificació, ha posat una marxa més i ha passat a dominar el partit. Al 9’ ha empatat el duel després d’una jugada d’estratègia que ha transformat Ana Sanz. Amb aquest resultat, i després de diverses ocasions per part dels dos equips, s’ha arribat al descans.

La segona part ha estat un autèntic estira i arronsa dels dos combinats, que han tingut moltes oportunitats d’ampliar el marcador, però no ha estat fins el minut 28 quan la jugadora Laura Boix ha sumat un gol més per Aragó establint el 3-2 al marcador.  Fins al xiulet final cap de les dues seleccions no han abaixat la intensitat i han creat molt de perill en el seu ànim de donar la volta al marcador, però el partit ha acabat amb el definitiu 3-2. D’aquesta manera, Aragó es classifica per la Fase Final del Campionat d’Espanya.