Aragó cau eliminada després de perdre contra Balears
FS Notícies | 12/04/2022
La Selecció d'Aragó Infantil masculí ha perdut 3 a 1 davant les Illes Balears i cau eliminada del Campionat d'Espanya en un partit disputat al Pavelló Municipal d'Alcover.
ILLES BALEARS
3 - 1
ARAGÓ
José Bernardo, Adrián Comas, Sergi Pérez, Alber Díaz, Neizan Martínez, Jordi Reynés, Andrés Soriano, Bruno Gutiérrez, Pau Canyelles, Lucas Trujillo, Abel López i Pedro J. Ballester
ARAGÓ
Pablo Laiglesia, Martín Porroche, Iker Aguaviva, Mikel Pérez, Daniel Villalba, Alvaro Cantin, Pablo Acero, Izan Carreño, Joel Javier Cornago, Jose Juan Pérez, Jorge Ines i Mario Marcuello

1-1 Lucas Trujillo (17'); 2-1 Andrés Soriano (26'); 3-1 Lucas Trujillo (39')

0-1 Daniel Villalba (8');
Àrbitres principals: Adrià Acero i Jordi Rodríguez       Àrbitre assistent: Gerard Pla

Partit elèctric i amb moltíssim ritme des del xiulet inicial. Aragó coneixedor que virtualment per a classificar-se només li valia la victòria, ha sortit decidit a per ella. No obstant això, enfront s’ha trobat unes Illes Balears debutants en el campionat, molt combatives. Amb aquest guió de partit, la primera part ha estat un constant intercanvi de cops entre ambdós equips, tot i que el conjunt balear ha tingut una mica més de control de pilota. Al minut nou en un ràpid contraatac, Aragó s’ha posat per davant en el marcador, però Balears ha igualat el matx a menys de tres minuts pel descans.

A la represa ha continuat la mateixa tònica i Aragó ha disposat d’alguna ocasió per a tornar-se a posar per davant en el marcador, però ha estat Illes Balears qui ha culminat la remuntada amb un gol rematant al segon pal al minut 26. Aragó ho ha continuat intentant sense èxit i a menys de cinc minuts per finalitzar el partit, el seleccionador aragonès ha decidit provar sort amb el porter-jugador. L’empat ha estat a prop en diverses ocasions, però novament Illes Balears ha aprofitat un error en la sortida de pressió rival i ha sentenciat amb el 3 a 1 a 59 segons per la botzina final. El marcador ja no s’ha mogut més i Aragó ha caigut eliminat del campionat, mentre que l’equip balear es jugarà la classificació demà contra Extremadura.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.