Aquest desembre arriba la 8a edició dels Campionats Comarcals
FS Notícies | 31/10/2018
Els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala es celebraran el proper 8 i 9 de desembre, a la Ciutat Esportiva de Blanes. Aquesta 8a edició es caracteritza per la reestructuració de les 2 categories femenines participants.
Aquest desembre arriba la 8a edició dels Campionats Comarcals

Un dels esdeveniments més esperats de la temporada són els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala. Un projecte que es va iniciar, ara fa 8 anys, i que s’ha dut a terme anualment, creixent de forma progressiva i consolidant-se com la gran festa del futbol sala català que és avui.

És la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol la creadora i impulsora d’aquests Campionats Comarcals que, aquest 2018 celebraran la seva 8a edició, on hi participaran una àmplia representació de jugadors i jugadores de base d’arreu de Catalunya.

Aquesta nova edició es caracteritza per la reestructuració de les categories femenines participants. Una vegada aplicada la creació de les noves categories femenines, on la categoria Base femenina ha passat a desglossar-se en la categoria Aleví femení i Infantil femení, i la categoria Juvenil-Cadet femenina, s’ha dividit en Cadet femení i Juvenil femení, aquesta reestructuració s’ha adaptat a les activitats de promoció que organitza l’LCFS.

És per aquest motiu que la Fase Final Base Femení de Futbol Sala s'ha enquadrat amb la Fase Final Prebenjamí, que es disputarà el proper diumenge 3 de febrer de 2019, i passa a ser la Fase Final Prebenjamí i Aleví Femení de Futbol Sala. Aquesta reestructració ha fet que en els Campionats Comarcals hi participin les categories Infantil i Cadet femení, equiparant-se a les categories masculines participants.

LES CATEGORIES PARTICIPANTS

Un total de 6 categories, 4 de base masculina i 2 de base femenina, participaran en aquests Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala:

CATEGORIES PARTICIPANTS
Categories masculines Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet
Categories femenines Infantil i Cadet (*)

(*) Modificació respecte les temporades anteriors, tenint en compte la reestructuració de les categories femenines de futbol sala.

LES DATES DE CELEBRACIÓ

Les dates previstes per a la disputa d’aquests Campionats Comarcals són les següents:

FASE DATES
Fase de grups Dissabte, 8 de desembre de 2018
Fase final Diumenge, 9 de desembre de 2018

LES AGRUPACONS

Després que a la primera reunió de la Junta Directiva de l’LCFS es realitzés el sorteig de les agrupacions dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, a continuació se’n detallen els resultats:

CATEGORIES MASCULINES
GRUP 1
BAIX LLOBREGAT
LLEIDA
CATALUNYA CENTRAL
GRUP 2
GIRONA
VALLÈS OCCIDENTAL
BARCELONÈS CENTRE
GRUP 3
MARESME
TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE
BARCELONÈS SUD
GRUP 4
VALLÈS ORIENTAL
BARCELONÈS NORD
ANDORRA
CATEGORIES FEMENINES
GRUP 1
GIRONA - MARESME - VALLÈS ORIENTAL - OSONA
LLEIDA
ANDORRA
GRUP 2
BARCELONÈS - VALLÈS OCCIDENTAL
TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE
BAIX LLOBREGAT - CATALUNYA CENTRAL

LA SEU

Una temporada més, la Ciutat Esportiva de Blanes (DS Mas Cuní, 43. 17300 Blanes) serà la seu on es disputaran els Campionats Comarcals, consolidant-se com la instal·lació per la seva celebració.

EL PLA DE COMPETICIÓ

A continuació es pot consultar la normativa dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala de la present temporada 2018-2019:

PLA DE COMPETICIO CAMPIONATS COMARCALS 2018

EL CARTELL

L’APARTAT ESPECÍFIC

Una temporada més, dins la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, s’ha habilitat una secció específica on es pot consultar tota la informació sobre aquesta 8a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala.

Es pot accedir a aquest apartat específic dels Campionats Comarcals a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent click aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.