Andalusia guanya 5 a 3 i Catalunya sub 19 és subcampiona d'Espanya
FS Notícies | 24/04/2022
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha perdut 5 a 3 davant Andalusia en una final en què els andalusos han sentenciat amb dos gols en un minut a la segona part.

ANDALUSIA
5 - 3
ANDALUSIA
Sergio Roman, Jorge Paniagua, Antonio Jesús Molina, Alejandro Bernal, Javier Fernández, Adrián Rodríguez, Guido García, Javier Romero, Pablo Cendán, Ismael Vacas, Jose Alejandro Baeza, Pablo Muñoz, Ismael Pedrosa i Santiago Hernández
Martí Puig, Pol Cano, Roger Panadès, Adrián Tapias, Manoel Kawa, Sergi Viedma, Victor Ramos, Fèlix Prunera, Nèstor Ruiz, Matías Leguizamón, Ibai Espinosa, Arnau Pineda, Marcel Bravo i Robert Caruntu
1-1 Antonio Jesús Molina (8'); 2-1 Pablo Muñoz (8'); 3-2 Pablo Cendan (24'); 4-2 Pablo Cendan (30'); 5-3 Antonio Jesús Molina (31')

0-1 Victor Ramos (2'); 2-2 Pol Cano (18'); 5-3 Pol Cano (35')
Àrbitres principals: Pedro Antonio i Manuel Jesús Barrileiro    Àrbitre assistent: Jairo Leiva

No ha pogut ser. Catalunya sub 19 masculina de futbol sala ha perdut 5 a 3 davant Andalusia i s'ha proclamat subcampiona d'Espanya. La Selecció Catalana, una vegada més, ha competit molt bé la final, però no ha pogut davant un conjunt andalús molt potent, amb diferents armes en atac i que ha sabut aprofitar dues bones dinàmiques d'un minut, tant a la primera part com a la segona, per marcar gols ràpids i decantar la balança de la final. A més, Catalunya ha tingut la baixa d'última hora d'Adrián Tapias, dificultant encara més la final. Tot i això, ens els darrers instants i amb porter-jugador, Catalunya ha tingut oportunitats per escurçar diferències, però el marcador no s'ha mogut i Andalusia s'ha proclamat campiona d'Espanya.

Màxima igualtat durant el primer temps. Andalusia i la Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala han disputat una primera part molt intensa en què Andalusia ha sabut trobar en la figura del pívot Antonio Jesús Molina 'Lola' la màxima amenaça del seu atac. Per la sava banda, Catalunya ha intentat defensar amb solidaritat, ajudes i cobertures defensives per intentar evitar l'atac andalús i en atac, ho ha intentat amb més cor que cap durant el primer temps. Tot i això, Victor Ramos ha obert la llauna del marcador abans que, en només un minut, Andalusia remuntés el matx amb dianes de 'Lola' i de Pablo Muñoz. Abans del descans, pèrò, Catalunya ha aconseguit empatar amb un xut llunyà de Pol Cano que ha topat amb un defensar per col·locar el 2 a 2 al marcador. Encara hi ha hagut temps per una ocasió de Victor Ramos i de Sergi Viedma, però el marcador ja no s'ha mogut més.

A la represa, Catalunya ha seguit patint amb la figura del pívot andalús, i les bones internades pel costat esquerre de Pablo Muñoz. En aquest cas, però, qui ha sentenciat el partit ha estat l'altre pívot d'Andalusia: Pablo Cendan. Amb un doblet, ha col·locat el 4 a 2 al lluminós. I el cop definitiu ha estat quan poc després, Antonio Jesús Molina ha marcat el cinquè aprofitant una gran acció de Pablo Muñoz. Amb aquest marcador i a set minuts pel final, Catalunya ho ha provat amb porter-jugador i Pol Cano ha escurçat diferències. Tot i la insistència catalana, el marcador ja no s'ha mogut més.

L'Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes aconsegueix cinc Campionats d'Espanya i dos subcampionats en les set finals que ha disputat.