Andalusia guanya 5 a 2 a Madrid i el Grup B està tot per decidir
FS Notícies | 12/04/2022
La Selecció d'Andalusia Infantil masculí ha guanyat 5 a 2 davant la Comunitat de Madrid en un partit que s'ha disputat al Pavelló Municipal d'Altafulla.
ANDALUSIA
5 - 2
MADRID
ANDALUSIA
Alvaro Arroyo, Jesus Cubero, Salvador Martín, Carlos Valladares, Adrián Tristán, Jesús Villegas, Francisco Belmonte, Rodrigo Sánchez, Christian Espinosa, Pablo Ríos, Antonio Rosano i Francisco Javier Gómez
MADRID
Ricardo Romero, Ibai González, David Bermudez, Carlos González, Mario Sánchez, Daniel Pecelin, Samuel Salas, Ignacio Bernabeu, Diego Barba, Roberto Sanabria, Unai Izquierdo i Guillermo Simón
1-0 Christian Espinosa (2'); 2-1 Pablo Ríos (27'); 3-1 Jesús Villegas (34'); 4-1 Jesús Villegas (37'); 5-2 Pablo Ríos (39')

1-1 Ignacio Bernabeu (18'); 4-2 Diego Barba (38')
Àrbitres principals: Adrià Acero i Jordi Rodríguez     Àrbitre assistent: Alex Sánchez

Tot obert al Grup B. Amb aquest triomf d'Andalusia, Galícia lidera la classificació amb 4 punts, un més que Múrcia i Andalusia, mentre que Madrid és queda amb 1.25, ja eliminat. Demà, es decidirà el líder del Grup B amb els partits: Múrcia - Madrid i Andalusia - Galícia.

Andalusia ha obert la llauna només començar el partit per mitjà de Christian Espinosa i el partit s'ha convertit amb un seguit de transicions pels dos conjunts, amb anades i tornades sense cap dominador i en què els porters han mantingut el resultat fins que, a dos minuts pel final de la primera part, el Madrid ha empatat per mitjà d'Ignacio Bernabeu

La segona part ha començat més tranquil·la que la primera, amb molt de respecte entre ambdós, sempre ben col·locats defensivament, amb alguna ocasió per a cada equip. L'empat s'ha desfet al minut 27 quan en una acció ràpida, Andalusia ha marcat el 2 a 1. Semblava que la pilota no volia entrar a cap porteria, ja que els dos equips han tingut ocasions molt clares per fer gol, però no ha estat fins al minut 34 quan, de penal, Jesús Villegas ha marcat el tercer. Els minuts següents han estat molt intensos amb el joc de 5 per part de l’equip visitant, encaixant el quart. A a següent jugada, Madrid ha marcat el segon fins que, als darrers segons, Andalusia ha sentenciat amb el definitiu 5 a 2.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.