Andalusia femení guanya i acaba líder del Grup A
FS Notícies | 13/04/2022
La Selecció andalusa femenina de futbol sala ha guanyat 1 a 4 davant Extremadura i es classifica per a les semifinals com a líder del Grup A.
EXTREMADURA
1 - 4
ANDALUSIA
EXTREMADURA
Natalia Díaz, Liselle Yeney, Carla Polo, Alba Esteban, Marta Toribio, Carmen Sánchez, Saray García, Paula Trenado, Irene Sevilla, Aurora Campos, Carla Chavez i Carla Vadillo
ANDALUSIA
Victoria Pulido, Maria Carrasco, Paula Rodríguez, Nayara García, Ana Isabel Alarcón, Paula Gongora, Carmen Pozo, María Maldonado, Ana Maldonado, Sheila Silva, Carmen Maldonado i Pilar Navarrete
1-4 Saray García (21');

0-1 Sheila Silva (11'); 0-2 Maria Maldonado (11'); 0-3 Carmen Maldonado (13'); 0-4 Paula Gongora (18');
Àrbitres principals: Adrián Arjona i Youssef Boulachioukh        Àrbitre assistent: Gerard Pla

Amb els deures fets. La Selecció d'Andalusia femení ha guanyat 1 a 4 davant Extremadura i s'ha adjudicat la primera plaça del Grup A amb accés a les semifinals del Campionat d'Espanya de futbol sala. Les andaluses han disputat un partit molt seriós davant una Extremadura ja eliminada abans de començar i al descans el resultat ja era de 0 a 3. A la represa, les dues seleccions han competit fins al final amb el definitiu 1 a 4.

Andalusia es presenta com una candidata al Campionat d'Espanya després de la victòria per 1 a 4 davant Extremadura amb una bona primera part que les ha servit per sentenciar el matx i marxar al descans amb victòria per 0 a 3. Guiades per la capitana Maria Maldonado, les andaluses s'han avançat quan faltaven poc menys de cinc minuts pel descans quan Sheila Silva ha obert la llauna. I amb l'embranzida del gol, dues dianes més per marxar al descans amb el partit decidit. Tot i això, Extremadura no s'ha rendit en cap moment. Han seguit lluitant i pressionant amb orgull i han trobat la recompensa del gol a les acaballes del partit.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.