Agònica victòria del Terrassa FC a la tanda de penals de la Copa Federació
Copes | 05/10/2022
Els catalans superen el CD Izarra als penals (5-3) en finalitzar la pròrroga amb empat a 2. Els egarencs jugaran els quarts de final la propera setmana.

El Terrassa FC ha aconseguit el bitllet per als quarts de final de la Copa Federació en superar el CD Izarra a la tanda de penals d’uns vuitens de final molt disputats al Camp Municipal de Ca N’Anglada. Tot i que el duel s’ha complicat al minut 35 amb el gol de Madariaga, els egarencs han generat una bona ocasió per empatar abans del descans en una acció d’Adrià.

A la segona part, el Terrassa ha sortit amb les idees més clares, i en el 68’ Carlos Martínez ha posat contra les cordes el porter navarrès, que s’ha hagut de lluir amb una doble aturada. La insistència ha tingut premi i Pablo Servetti ha marcat l’empat a 1 al minut 76. El Terrassa encara ha tingut una última oportunitat per desfer l’1-1, però amb aquest resultat ha finalitzat el temps reglamentari.

La pròrroga ha estat plena d’emoció i tensió fins al final i és que Servetti ha marcat, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc. El que sí ha pujat al marcador ha estat el 2-1 d’Aythami Perera al 117’. En el darrer sospir, però, el CD Izarra ha tornat a igualar el resultat amb un fort xut de Dani Fernández després d'un córner. Així doncs, els penals han decidit la classificació. Els catalans han tingut un ple d’encerts, mentre que els navarresos han vist com el porter egarenc Ortega aturava el segon llançament.

L’agònica victòria dona el passi a uns quarts de final que el Terrassa FC disputarà la propera setmana davant el Real Unión de Irún, de la Primera Federació. El partit ha estat presidit pel president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, per diversos membres de la seva junta, així com pel directiu i delegat de l'FCF al Vallès Occidental-Terrassa, Jacobo Domènech; i per diferents membres del consistori.