Acord Junta Directiva
Notícies Generals | 11/06/2011

Aquesta tarda, a les 17 hores, ha tingut lloc una nova reunió de Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol a la seu central.


Els punts que s'han tractat a la mateixa són els que s'exposen a continuació:  >>

Acord Junta Directiva

 


1.       S'han preparat i tractat els diferents punts de l'ordre del dia de l'Assemblea General Ordinària que tindrà lloc el proper dissabte, 18 de juny, al CAR de Sant Cugat del Vallès (aquests punts consten al "Dossier General de l'Assemblea", publicat a l'apartat de "Documents" de la pàgina web de la FCF).


 


2.       S'ha pres constància de les dimissions del vicepresident Joaquín Del Pino (que passa a desenvolupar el càrrec de delegat de Terres de l'Ebre) i del directiu Xavi Martín.


 


3.       Tomàs José Pepiol ha estat nomenat nou directiu de la FCF.  


 


4.       S'ha destacat l'acord amb l'empresa informàtica Novanet, que està formant als treballadors de la FCF en el nou programa informàtic d'intranet. Gràcies a aquest nou sistema, es podran tirar endavant projectes com el de les actes arbitrals online, el pagament electrònic,... A més, en breu està previst iniciar unes jornades de formació sobre aquest nou programa informàtic als directius dels clubs.


 


5.       S'ha presentat i aprovat el Codi Ètic pels directius, on hi consten els seus drets i obligacions. A més, lligat amb aquest aspecte, s'han exposat els articles de l'Estatut del Directiu, contemplat al Decret 58/2010 de 4 de maig.


 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.