A punt de finalitzar el període d’inscripció per a la Copa Catalunya de Futbol Sala
FS Notícies | 19/10/2019
Els darrers dies del període d’inscripció per a la Copa Catalunya de Futbol Sala s’estan esgotant i els clubs de futbol sala estant acabant de tramitar la seva participació en aquesta competició que, una temporada més, està agafant un bon ritme de número d’inscrits.
A punt de finalitzar el període d’inscripció per a la Copa Catalunya de Futbol Sala

Ens trobem en els darrers dies per poder realitzar la inscripció a la Copa Catalunya de Futbol Sala. Aquest termini finalitza el proper diumenge 20 d’octubre i, a hores d’ara, el ritme d’inscripció és molt bo, arribant a les 765 inscripcions.

Una inscripció que, tots aquells clubs interessats, poden realitzar accedint a ‘Clubs i equips/ Gestió/Preinscripció en competició’. A continuació, s’ha de clicar al botó ‘Preinscripció equip’, d’on s’obrirà una nova finestra i, posteriorment, s’ha de seleccionar l’equip a inscriure a la competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala. Recordem que s’ha de fer una inscripció per cada equip.

La Lliga Catalana de Futbol Sala publica els llistats de les inscripcions rebudes, per categories, per tal que els clubs puguin comprovar les seves respectives inscripcions:

INSCRIPCIONS COPA CATALUNYA FS 2019-2020

Una vegada es tanqui el període d’inscripcions per a la Copa Catalunya de Futbol Sala, el proper 20 d’octubre de 2019, es procedirà, del 21 d’octubre al 3 de novembre, a la revisió dels equips inscrits i a la confecció dels coeficients. D’aquesta manera, el proper 4 de novembre, es publicarà el llistat de coeficients per categoria i, uns dies després, concretament, l’11 de novembre, es procedirà a la publicació dels quadrants definitius de la competició que s’iniciarà a partir del 18 de novembre.

Recordem que la Copa Catalunya de Futbol Sala disposa d’un espai específic dins de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, on es poden consultar els quadrants i els coeficients, per categories, així com la normativa i les tarifes arbitrals de la competició.

Es pot accedir a aquest apartat específic de la Copa Catalunya de Futbol Sala a través del bànner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu, o bé, directament fent click aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.