2a Gala Estrelles del Futbol Català
Notícies Generals | 06/02/2013
El proper 4 de març, la Federació Catalana de Futbol, amb el suport de dos dels seus principals patrocinadors, Damm i la Caixa, organitza la 2a edició de la Gala Estrelles del Futbol Català.
2a Gala Estrelles del Futbol CatalàL’acte, que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm (C/ Rosselló, 515), s’iniciarà a les 19:30 hores i s’emetrà en directe pel canal Esport 3 (a través del programa Futbol Cat).


Aquest acte serveix per distingir als millors jugadors, entrenadors i àrbitres catalans del futbol i futbol sala de casa nostra de l’any 2012.


La FCF, seguint criteris marcats pels seus comitès i professionals, ha determinat diferents candidats per cadascuna de les onze categories de premi que enumerem a continuació:

-Millor Jugador (Futbol): Jordi Alba, Sergio Busquets, Cesc Fàbregas, Sergio García, Xavi Hernéndez, Francisco Medina “Piti”, Gerard Piqué, Carles Puyol, Víctor Valdés i Joan Verdú.

Millor Jugador (F. Sala): José Miguel Ruíz, Dani Salgado i Jordi Torras.


-Millor Jugadora (Futbol): Míriam Diéguez, “Vicky” Losada i Sandra Vilanova.

-Millor Jugadora (F. Sala): “Anneta” Costa, Clàudia Pons i “Nona” Navarro.

-Millor Entrenador (Futbol): Paco Herrera, Robert Martínez i Tito Vilanova.

-Millor Entrenador (F. Sala): Marc Carmona, Xavi Passarrius i Jorge Vargas.

-Millor Àrbitre (Futbol): Xavier Estrada, David Medié i Óscar Sauleda.

-Jugador amb més Projecció (Futbol): Víctor Álvarez, Sergi Roberto i Cristian Tello.

-Premi Especial del Jurat

-Premi Trajectòria

-Premi Futbol Cat al millor gol (a càrrec de TV3/Esport 3)Hi ha tres candidats proposats per categoria, a excepció de la de Millor Jugador de Futbol (on n’hi ha 10), i en les de designació directa del Jurat (premi especial i premi trajectòria).


Properament informarem dels membres que composen aquest Jurat.


Cal remarcar que el sistema de votació per determinar el Millor Jugador Català del 2012 és el següent:

• 25% del vot: votació popular

• 25 % del vot: votació dels clubs afiliats a la FCF a través de la intranet federativa

• 50% del vot: jurat


La mecànica implantada en la resta de categories (a excepció del premi especial i el premi trajectòria, de designació directa pel Jurat), és la següent:

• 50 % del vot: votació dels clubs afiliats a la FCF a través de la intranet federativa

• 50% del vot: jurat La FCF ha creat una pàgina web específica per aquesta 2a Gala Estrelles del Futbol Català, des d’on el públic general pot votar pel Millor Jugador.


A més, en aquest web hi trobareu tota la informació relativa a aquesta Gala, inclosos els noms i biografies de tots els candidats. Consulteu:www.galaestrelles.comTOTA LA INFORMACIÓ DE LA
LLIGA E-FUTBOL FIFA20 - PS4
A què esperes, inscriu-te ja!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.