270 nous àrbitres s’incorporen al CTA
Comitè Àrbitres | 05/12/2020
El Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF ha fet públics els resultats del curs per a nous àrbitres. Un total de 270 col·legiats han resultat aptes.
270 nous àrbitres s’incorporen al CTA

El CTA ha desenvolupat, al llarg dels últims mesos, el Curs per a Nous Àrbitres 2020. Després d'una inscripció rècord de 1.003 aspirants, amb una mitjana d'edat de 17,2 anys -938 nois i 65 noies- que van fer la prematrícula per accedir al curset, finalment, no han superat les proves d'accés la meitat d'aquests aspirants. Així doncs, el nombre total de participants efectius al curset ha estat de 415.

Les 14 delegacions territorials han impartit les classes lectives i pràctiques, i han organitzat  les proves tècniques i físiques. Un total de 270 nous àrbitres, entre ells 20  noies, han superat el curs i ja es poden incorporar a l'organització arbitral de l’FCF.

Els resultats finals es poden consultar AQUÍ.

A partir del moment en el qual es reprenguin les competicions territorials, els nous àrbitres assistiran com a acompanyants d'un àrbitre oficial a un partit, per viure una situació pràctica de les gestions de l’enfrontament i totes les incidències associades.  

D'altra banda, en les seves primeres designacions, estaran acompanyats per un formador que tindrà com a principal tasca ajudar l'àrbitre. Entre les seves funcions s’inclou la seva presentació abans del partit al vestidor, el suport en totes les situacions rutinàries i conflictives que se li poguessin presentar, i el seguiment bàsic de la seva actuació des del punt de vista tècnic.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.