15A jornada de Tecnificació per a àrbitres de futbol sala
FS Notícies | 13/02/2024
Un total de 10 àrbitres han participat en una nova jornada de Tecnificació impartida pel Delegat del CTAFS a Lleida, Pau Dueñas.
15A jornada de Tecnificació per a àrbitres de futbol sala

El passat diumenge el Pavelló polivalent INPACSA de Balaguer va ser la seu de la 15ª jornada de Tecnificació per a àrbitres de Futbol Sala. En aquesta jornada, la formació va anar dirigida a 10 àrbitres de l’Escola Nadal, que tot just acaben de començar a xiular els seus primers partits.

La formació, a càrrec del delegat del CTADS a Lleida, Pau Dueñas, va constar de dues parts. Una primera d’una hora de duració, de 15h a 16h, en la qual els participants van treballar d’una manera específica i analítica diversos temes: el protocol previ de partit, la senyalització, el posicionament sobre la pista, el to i so del xiulet i els estils de carrera durant el transcurs del partit.

A l’acabar, de 16h a 18h, els 10 àrbitres van xiular la trobada de debutants ajudats de les correccions de l’instructor i l’anàlisi de la resta de companys presents. Finalment, es va obrir un torn de dubtes i preguntes per posar en comú els diversos punts de la jornada.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.