‘‘Gaudir del futbol sala amb l’alegria que ens caracteritza’’, l’essència del FS Cafeteros Alcarràs
FS Notícies | 28/03/2023
El Futbol Sala Cafeteros Alcarràs va néixer el 2015 i compta amb 2 sèniors masculins i 1 sènior femení amb el 85% d’origen colombià.
‘‘Gaudir del futbol sala amb l’alegria que ens caracteritza’’, l’essència del FS Cafeteros Alcarràs

Esport i alegria, de forma unida. El Futbol Sala Cafeteros Alcarràs és un club de futbol sala de la comarca del Segrià que compta amb dos sèniors masculins i un sènior femení amb la peculiaritat que està format per un 85% de jugadors i jugadores d’origen colombià. De la ‘patxanga’ del divendres a la nit a crear un club l’any 2015. Primer, gràcies a la gran ajuda de Ramon Espasa, es van inscriure a una lliga comarcal i, després de ser el filial del Club Futsal Alcarràs durant poc més d’una temporada, van decidir fundar un club: el Futbol Sala Cafeteros Alcarràs.

Actualment, el Futbol Sala Cafeteros Alcarràs està format per dos equips sèniors, que militen als grups 17 i 18 de la Tercera Divisió Catalana i, enguany, com a novetat, també han creat un sènior femení que milita al grup 5 de la Segona Divisió Catalana de futbol sala. D’aquelles nits dels divendres jugant a futbol sala a crear un club per mitjà “d’una colla d’amics en què el 85% dels jugadors i jugadores són de nacionalitat colombiana i el 80% viuen a Alcarràs". Tot i això, tal com afirma el seu president, Vladimir Garcia, ‘’no tanquem les portes a ningú’’.

I el nom: Cafeteros. Tal com explica el president, ‘’cafeteros” és una expressió que s’utilitza molt a Colòmbia i d’aquí el nom. Una identitat molt determinada que, la capitana del sènior femení, Paula Jiménez, afegeix que està molt ‘’orgullosa’’ de l’equip i que el més important és ‘’gaudir de l’esport amb l’alegria que ens caracteritza”.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.