Escola d'àrbitres CTAFS

Inscripcions obertes per iniciar-te com a àrbitre de futbol sala

Queda oberta la matrícula pel Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala, per a totes aquelles persones interessades en incorporar-se com a nous àrbitres o àrbitres assistents de futbol sala de cara a la propera temporada 2022-2023.

El curs s’impartirà del 4 al 28 de juliol de 2022, dividit en dos torns: el primer torn, del 4 al 14 de juliol i el segon torn, del 18 al 28 de juliol, segons cada delegació. L’horari serà de dilluns a dijous, de 19.00 a 22.00 hores, i s’impartirà a 11 seus diferents, distribuides per les delegacions territorials federatives.

Les inscripcions s’han de realitzar online, omplint el següent formulari d’inscripció.

Una vegada realitzada la inscripció online, per tal de poder dur a terme la formació del Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de Futbol Sala caldrà realitzar el pagament corresponent de la inscripció:

PREUS CURS D’ÀRBITRES I ÀRBITRES ASSISTENTS DE FUTBOL SALA
INSCRIPCIÓ MASCULINA 60€
INSCRIPCIÓ FEMENINA(*) 30€

(*) Continuant amb la campanya #Orgullosa, impulsada des de l’FCF, la qual aposta pel futbol sala femení, les noies que vulguin realitzar aquest curs rebran una subvenció del 50%

 
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.