COMUNICACIÓ

2016-2017
2017-2018
2018-2019
2019-2020

ACTIVITATS COMISSIÓ ÈTICA I LLUITA CONTRA LA VIOLÈNCIA

1

La CEEiLLcV present en la nova campanya federativa: TOTS SOM UN EQUIP

El passat 12 de setembre, el president de l'FCF, Joan Soteras, acompanyat pels delegats del Vallès Occidental, Albert Montull, i Jacobo Domènech, van presentar la campanya TOTS SOM UN EQUIP als clubs d’ambdues delegacions.

Per la seva part, Francesc Bartoll, Coordinador Responsable del Comitè d’Ètica Esportiva va explicar el funcionament i els esforços de la Federació Catalana de Futbol per garantir una competició justa, alhora que va comentar la feina desenvolupada en els camps d’antiviolència i prevenció.

En la reunió, també va participar el Sr. Josep Saumell, coordinador general de la seguretat en esdeveniments esportius, i membre de la Comissió d’Ètica Esportiva. El Sr. Saumell va repassar aspectes relatius a la legislació vigent sobre organització i seguretat d’esdeveniments esportius, així com la responsabilitat dels clubs.

Pocs dies desprès, el president Sr. Joan Soteras, juntament amb el Secretari General, Oriol Camacho, el directiu i delegat al Barcelonès, Francesc Folguera, el responsable de la subcomissió de Lluita contra la Violència de l'FCF, Miquel Novell, i el director dels Comitès i Comissions i de l'Àrea de Compliment Normatiu de l'FCF, Javier Latorre, han presidit la reunió que s'ha dut a terme amb els clubs del Barcelonès, per explicar-los, entre d’altres temes, el funcionament de la nova campanya TOTS SOM UN EQUIP.

2

Participació de l'FCF a la Comissió contra la Violència en espectacles esportius de Catalunya.

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha reactivat la Comissió contra la Violència en Espectacles Esportius de Catalunya; l’FCF és membre de ple dret de la Comissió.

A la reunió del 20 de setembre de 2019 van assistir el Secretari General de l’FCF, Oriol Camacho, i el Director de l’Àrea de Compliment Normatiu, Javier Latorre. Es va exposar a tots els seus membres les principals actuacions que realitza l’FCF en l’àmbit de l’ètica esportiva, lluita contra la violència i resolució de conflictes.

A la reunió també van participar el Subdirector General d’Activitats Esportives i Infraestructures de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Oriol Marcé, y el Responsable de l’Oficina de l’Esport del Cos de Mossos d’Esquadra, Josep Saumell, ambdós membres de la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència de l’FCF.

3

Participació en la IV Edició dels Premis Solidaris de la Fundació de l'FCF

Un nou any, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, ha estat l’escenari on s’ha celebrat la quarta edició dels Premis Solidaris de la Fundació de l’FCF. La Comissió d’Ètica Esportiva ha participat amb el premi Ètica Esportiva i Joc Net. En aquesta categoria, s’ha emportat el premi l’Escola Esportiva Brafa, gràcies a la seva campanya #NoSiguisHoolligan, per denunciar la violència i els insults a les graderies dels camps de futbol durant els partits dels equips de base, a més de conscienciar als pares que la seva conducta pot incomodar els més petits.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.